Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ενημέρωση για τους αναπληρωτές που υπηρετούν στο ΠΥΣΠΕ Εύβοιας

Σύμφωνα με σχετική οδηγία του Υπουργείου Παιδείας, είναι απαραίτητο οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να υπογράψουν και να παραδώσουν στο Οικονομικό Τμήμα της Δ/νσης το Έντυπο Ε3 (Ενιαίο Έντυπο Αναγγελίας Πρόσληψης).
Το έντυπο αυτό, προσυμπληρωμένο με τα κατάλληλα στοιχεία για κάθε αναπληρωτή, είναι διαθέσιμο προς λήψη σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του ιστότοπου της Δ/νσης Π.Ε. Εύβοιας. Για τον σκοπό αυτό, καλούνται οι Δ/ντες των Σχολικών Μονάδων ΠΕ Εύβοιας να εισέλθουν στον ιστότοπο για να κατεβάσουν και να εκτυπώσουν τα έντυπα των αναπληρωτών που είναι τοποθετημένοι στο σχολείο τους.

Η είσοδος γίνεται από την αρχική σελίδα, μέσω του συνδέσμου «Γενικός Κατάλογος». Αφού συμπληρώσετε τον 7-ψήφιο κωδικό του σχολείου σας, κάντε κλικ στην επιλογή «ΈΝΤΥΠΑ Ε3 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ», οπότε και θα λάβετε ένα αρχείο με όλα τα έντυπα που αφορούν εκπαιδευτικούς της μονάδας σας.
Οδηγίες
Κάθε αναπληρωτής μπορεί να έχει ένα ή δυο έντυπα (εάν εργαζόταν στην Π.Ε. Εύβοιας κατά το σχολικό έτος 2016-2017 θα έχει 2 έντυπα, διαφορετικά θα έχει μόνο ένα έντυπο).
Εκτυπώνεται το έγγραφο ή τα έγγραφα και υπογράφει ο αναπληρωτής ΜΟΝΟ στην τελευταία σελίδα, στην 3η στήλη «Ο/Η ΜΙΣΘΩΤΟΣ» ΧΩΡΙΣ να συμπληρωθεί η ημερομηνία.
Αποστέλλεται μαζί με τα παρουσιολόγια Μαΐου.

Με εκτίμηση


Δ/ΝΣΗ ΠΕ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ Β΄ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ
Πληρ. :  Αυγέρη Αικατερίνη  2221075858
               Τσάρα Ανδρονίκη    2221089198                                                                                                                                                                                                       
                Φουσέκα Ελένη       22221089691 
             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου