Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Πριν από λίγες ημέρες ο Αντώνης Σαμαράς πήρε μια ιστορική απόφαση! Γενναία αλλά πολύ σημαντική! Διέγραψε από τη Νέα Δημοκρατία ένα ιστορικό στέλεχος, τη Ντόρα Μπακογιάννη!
Αναμφισβήτητα αυτή η απόφαση σόκαρε πολλούς και έκανε κάποιους, ελάχιστους ευτυχώς, να εκφράσουν τη σαφή και τυφλή υποστήριξή τους στη Ντόρα Μπακογιάννη σε ό,τι κι αν κάνει!
Δημοκρατία έχουμε κι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Όμως, αλήθεια, πώς θα μπορέσουνε αυτοί οι άνθρωποι να πείσουν τον ελληνικό λαό να υποστηρίξει κάποιον που λίγους μήνες πριν ορκιζόταν « την πίστη του στρατιώτη » στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας , ανεξάρτητα του αποτελεσμάτων των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου;
Πώς θα μπορέσει η κ. Μπακογιάννη και οι οπαδοί της να πείσουν τον κόσμο όταν η ίδια, στο όνομα της προσωπικής της πικρίας και του ατομικού της συμφέροντος, αγνοεί τη λαϊκή επιθυμία, όπως αυτή καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις, και στηρίζει τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ;
Πώς θα πείσει τον απλό λαό ότι θα φέρει μια καινούρια, έντιμη και αξιοπρεπή πρόταση διακυβέρνησης της χώρας, όταν ακόμα παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα που άφησε η στάση της στις Ευρωεκλογές;
Αλήθεια, πείθει κάποιον από εμάς η έγγραφη δήλωσή της μετά τη διαγραφή της, στην οποία καταφέρεται εναντίον της διακυβέρνησης της Ν.Δ. λες και δεν ήταν εκείνη κορυφαία υπουργός της συγκεκριμένης περιόδου;
Άποψη μου είναι ότι επιτέλους ο Αντώνης Σαμαράς αρχίζει να δείχνει ηγετικές ικανότητες!
Η διαγραφή Μπακογιάννη και η διαγραφή Παυλίδη, κατά την άποψή μου είναι απολύτως σωστές! Έπρεπε να γίνουν, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία, και να συνεχιστεί η προσπάθεια κάθαρσης της παράταξης από τους διάφορους ατομιστές και κάπηλους, όλους αυτούς που μας πλήγωσαν με τις πράξεις τους και μας εξοργίζουν με την αυθάδειά τους!
Όποιος δε σέβεται κι όποιος δεν ακούει τον ελληνικό λαό, δεν έχει θέση στη Νέα Δημοκρατία, δεν έχει θέση στο Κοινοβούλιο, δεν αξίζει της ψήφου και της εμπιστοσύνης μας!
Οι γόνοι και οι διάδοχοι δε μπορεί να μας κυβερνούν μια ζωή! Υπάρχουν δυνάμεις, υπάρχουν νέοι και άφθαρτοι άνθρωποι, υπάρχουν στελέχη που θα δώσουν άλλη πνοή τόσο στην πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου, όσο και στην ιδεολογική αναγέννηση της παράταξης και της χώρας μας!
Ο λαός ξύπνησε! Άλλαξε νοοτροπία! Τέρμα στην τυφλή υπακοή σε βαρόνους και αρχηγόπουλα! Η εκάστοτε πολιτική ηγεσία θα δοκιμάζεται, θα κρίνεται και αλίμονο σε αυτούς που θα αγνοήσουν το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον!
Αντώνη Σαμαρά, είμαστε μαζί σου σε αυτό το δύσκολο έργο!
Πάρε γενναίες αποφάσεις, διώξε τα παράσιτα και θα μας δεις δίπλα σου! Μη φοβηθείς τους παραγοντίσκους της δεκάρας, τους αγωνιστές του δικού τους συμφέροντος!
Η ελληνική κοινωνία δεν έχει ανάγκη μόνο από διαχειριστές, έχει ανάγκη από ηγέτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου