Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Έκτακτη Γενική Συνέλευση το πρωί της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου 2010

Δ.Α.Κ.Ε.- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
http//: dakepech.blogspot.com e-mail: dakepech@yahoo.gr
14/10/2010

Προς : Σύλλογο Δασκάλων και
Νηπιαγωγών Χαλκίδας

Θέμα : Έκτακτη Γενική Συνέλευση το πρωί της Πέμπτης 21
Οκτωβρίου 2010

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Ο κλάδος μας περνάει τη χειρότερη περίοδο της πολύχρονης ύπαρξής του. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μας έχει στοχοποιήσει και χρησιμοποιεί το χώρο της Παιδείας για τη ναρκοθέτηση των εργασιακών και κοινωνικών μας κεκτημένων, όχι μόνο των εκπαιδευτικών, αλλά και όλων των Ελλήνων.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ένα μόνο μένει να κάνουμε : να οργανωθούμε για να αντισταθούμε αποτελεσματικά!
Εμείς, η ΔΑΚΕ/ΠΕ Εύβοιας, προτείνουμε να γίνει άμεσα (με προτεινόμενη ημερομηνία την Πέμπτη 21 – 10 – 2010) έκτακτη πρωινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας στην οποία θα μπορέσουμε όλοι να ενημερωθούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις αλλά και να καταθέτουσε τις προτάσεις μας για τη μορφή που θα έχει ο αγώνας μας από εδώ και πέρα!
Τα επιχειρήματα ότι έτσι θα χάσουμε άλλη μια μέρα μάθημα είναι αστεία! Μπροστά στις χιλιάδες εργατοώρες που χάνονται καθημερινά από τη μη πρόσληψη συναδέλφων, μπροστά στις ώρες που χάνονται σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση είναι «σταγόνα στον ωκεανό» και δε μπορεί παρά μόνο οφέλη να αποκομίσει για τον κλάδο μας!
Ο νόμος προβλέπει την πρωινή Συνέλευση δύο φορές το χρόνο! Εμείς δεν κάναμε καμία! Και δεν κάναμε γιατί κάποιοι το Μάιο του 2010 δε θέλανε να κάνουμε!

Τα μέλη της ΔΑΚΕ/ΠΕ στο Δ.Σ. του Συλλόγου

Λούκας Παναγιώτης

Μπλέτσας Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου