Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Μονόδρομος η συμμετοχή μας στις εκλογές.


Σε λίγες βδομάδες οι Έλληνες πολίτες καλούνται να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους στα Τοπικά, Δημοτικά και Περιφερειακά συμβούλια των "Καλλικρατικών" Δήμων και Περιφερειών.
Οι εκλογές αποτελούν μια μικρή πρόβα του τι θα δούμε να γίνεται στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε κι αν πραγματοποιηθούν αυτές!
Η κυβέρνηση και οι απανταχού πατρώνοι και ακόλουθοί της έχουν καταλάβει πως ο μόνος δρόμος να περάσουν τα αντιλαϊκά και ανθελληνικά μέτρα τους είναι να πετύχει η στρατηγική του "Διαίρει και Βασίλευε"! Στόχος είναι να αποσυντονιστεί η γενικευμένη έκφραση της λαϊκής δυσαρέσκειας, να εκτονωθεί η οργή του κόσμου με κάθε άλλο μέσο πλην της κάλπης, να στραφεί ο ένας εναντίον του άλλου και μάλιστα άσκοπα, άκριτα, χωρίς ουσία και αποτέλεσμα.
Τα ελεγχόμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καλλιεργούν τη λογική της αποχής, της απαξίωσης, του "όλοι τα ίδια είναι" με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες μας να επιλέγουν προς το παρόν την αποχή ως ένδειξη διαμαρτυρίας!
Γνώμη μου είναι πως η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ! Δεν πρέπει και δε μπορούμε να επιτρέψουμε σε αυτούς που επιβουλεύονται το μέλλον και τα όνειρά μας, να μας διασπάσουν και να μας νικήσουν!
Πρέπει όλοι οι πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα! Πρέπει όλοι να συμμετέχουμε, μαζικά, αγωνιστικά, υπεύθυνα και να δώσουμε τη δική μας μάχη!
Ας επιλέξουμε αυτούς που εμείς κρίνουμε άξιους και ικανούς με βάση το βιογραφικό τους, τη μέχρι σήμερα μαρτυρία τους, τις ιδέες και τις προτάσεις!
Ας απορρίψουμε τους αρεστούς των Μ.Μ.Ε., ας απορρίψουμε αυτούς που στις δύσκολες ημέρες που περνάμε σκορπάνε αλόγιστα (και ύποπτα) χρήματα σε φυλλάδια και διαφημιστικά sms!
Ας επιλέξουμε αυτούς που και αύριο θα είναι μαζί μας, δίπλα μας, που έχουν κοινά συμφέροντα και όνειρα με εμάς και τα παιδιά μας!
Άξιοι και ικανοί υπάρχουν σε όλα τα ψηφοδέλτια! Δύναμή τους είμαστε όλοι εμείς!
Ας ψηφίσουμε "με οδηγό τους στόχους και τις αξίες μας για συνεργάτες μας τους νέους ανθρώπους για να δώσουμε όλοι μαζί νέο παλμό στην πόλη μας!"
Μπλέτσας Κ. Χρήστος, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χαλκίδας με το Θανάση Ζεμπίλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου