Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Λούκας Παναγιώτης - Μπλέτσας Χρήστος : Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας.

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2011 ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Αγάλματα, στην παραλία της Χαλκίδας, στα πλαίσια των αγωνιστικών κινητοποιήσεών του ενάντια στα μέτρα της Κυβέρνησης του Δ.Ν.Τ. και της ανάλγητης πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας.
Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμμετεχαν αρκετοί συνάδελφοι, η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν να είναι περισσότεροι, αναρτήθηκε πανό του Συλλόγου με σύνθημα " ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - Ε.Ε. - Δ.Ν.Τ - ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ" και διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια στους συμπολίτες μας για να γίνουν κι αυτοί κοινωνοί των προβλημάτων και των διεκδικήσεών μας.
Ως μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, εκλεγμένα με τη ΔΑΚΕ/ΠΕ Χαλκίδας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του Συλλόγου που έδωσαν το παρών κι ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί μας ανεξάρτητα από την ιδεολογική τους προέλευση στο δύσκολο αγώνα της ανατροπής.
Πέρα και πάνω από παρατάξεις είμαστε εκπαιδευτικοί και ενεργοί πολίτες. Δεν είναι δυνατόν να συμβιβαστούμε με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που στόχο έχουν την αποδυνάμωση του ελληνικού λαού και τη ναρκοθέτηση του μέλλοντός μας.
Η μάχη θα συνεχιστεί γιατί τα προβλήματα του Κλάδου και την πατρίδας μας είναι τεράστια, γιατί πρέπει να αφυπνίσουμε τις συνειδήσεις των συμπολιτών μας και να ξαναφέρουμε το δημιουργικά επιθετικό πνεύμα στη λογική και την πρακτική όλων μας.
Κάθε φορά θα γινόμαστε και περισσότεροι. Κάθε φορά και πιο δυνατοί. Το οφείλουμε σε εμάς και τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου