Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Δ.Ο.Ε.: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ

Ανακοίνωση
Συνάδελφοι,
            Το τεράστιο ποτάμι οργής του κόσμου της εργασίας, οι εκατοντάδες χιλιάδες απεργοί - διαδηλωτές των μεγαλύτερων συγκεντρώσεων σε όγκο, παλμό και αγανάκτηση που έγιναν τα τελευταία χρόνια στη χώρα, έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενωτικού αγώνα όλων των εργαζόμενων, ενάντια στις ανάλγητες πολιτικές κυβέρνησης, Ε.Ε. και Τρόικας. Αγώνα που πρέπει να έχει προσανατολισμό την ανατροπή όλων των αντικοινωνικών πολιτικών αλλά και αυτών που τις εφαρμόζουν, μετατρέποντας σε κόλαση τη ζωή μας και υποθηκεύοντας το μέλλον της νέας γενιάς.
            Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών - των χειρότερα αμειβόμενων δημοσίων υπαλλήλων - παρά τις τεράστιες δυσκολίες και τα οικονομικά προβλήματα ήταν ανεπανάληπτη. Τα τεράστια ανοιχτά ζητήματα στην εκπαίδευση μαζί με τις ανάλγητες πολιτικές συρρίκνωσης και λιτότητας αποτέλεσαν τη θρυαλλίδα της εκπαιδευτικής έκρηξης.
            Ο αγώνας όμως πρέπει να συνεχιστεί με κάθε τρόπο και μορφή και για να έχει επιτυχία χρειάζεται την ενεργητική συμμετοχή όλων. Κανείς δεν περισσεύει αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την εκπαίδευση και τον τόπο.  Σε αυτά τα πλαίσια και με στόχο τη δημιουργία του πλατύτερου δυνατού μετώπου καλούμε την Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ να αναλάβει το συντονισμό όλων των εργαζόμενων σε αγώνα διαρκείας μέχρι την τελική νίκη. Ταυτόχρονα το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. βρίσκεται σε επικοινωνία με την Ο.Λ.Μ.Ε. για τη συνέχιση σε κοινές πρωτοβουλίες και δράσεις του μετώπου εκπαίδευσης.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου