Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών : Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε τα κοινά προβλήματα στο χώρο της Παιδείας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Στις 25 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων - Νηπιαγωγών Χαλκίδας.
       Σε μια εποχή που η Παιδεία βάλλεται από πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις, σε μια περίοδο που η κοινωνία αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα με χαλαρά αντανακλαστικά και που ο διχαστικός λόγος εντέχνως θριαμβεύει για να μπορούν να αποφασίζουν κάποιοι επώδυνα μέτρα εις βάρος όλων μας,  η ΕΝΟΤΗΤΑ  των εκπαιδευτικών αλλά και των πολιτών είναι απαραίτητη. Στο πλαίσιο αυτό  καλούμαστε να επιλέξουμε τον δρόμο που θέλουμε ο Σύλλογός μας να ακολουθήσει, καλούμαστε να επιλέξουμε τα ΠΡΟΣΩΠΑ που θα μας εκπροσωπήσουν.

Στο Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε τα κοινά προβλήματα έξω και μακριά από παραταξιακές λογικές και κομματικές ταυτότητες, εκφράζοντας τις θέσεις μας ως εκπαιδευτικοί και μόνο. 
Σας καλούμε  στην Εκλογοαπολογιστική  Γενική  Συνέλευση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 από τις 08:30 έως τις 13:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. κι Ε.Ε. που θα πραγματοποιηθούν από τις 13.15 έως και τις 19.00 στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.

Συμμετέχουμε όλοι γιατί ο Κλάδος έχει ανάγκη από :

 √ έντιμο διάλογο

 √ ενωτικό λόγο

 √  σταθερές και καθαρές θέσεις

Στα σχολεία δεν υπάρχουν δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί…
Υπάρχουν μόνο εκπαιδευτικοί!
Σε αυτούς απευθυνόμαστε.

ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ









Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο

1)   Αποστολόπουλος Νίκος
2)   Δολιανίτη Βίκυ
3)   Καλογήρου Μίνα
4)   Μαγγελάκη Δώρα
5)   Μπλέτσας Χρήστος
6)   Τσικοπούλου Ευγενία


Υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή

1) Λούκας Παναγιώτης
2) Πριμηκυρίου Ευαγγελία

3) Τσινής Κώστας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου