Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου μας, η συνδικαλιστική διετία 2013-2015 ολοκληρώνεται το μήνα Νοέμβριο.
        Η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. θα γίνουν την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας από 8.30π.μ. έως 1.00μ.μ. και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ θα γίνουν στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας από 1.15μ.μ. έως 7.00μ.μ.
Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, που είναι οικονομικά τακτοποιημένα, οι εκπαιδευτικοί που είναι μόνιμοι  ή αναπληρωτές κρατικού προϋπολογισμού. ( η παρακράτηση της συνδρομής θα γίνει από την ενιαία αρχή πληρωμών, όπως ενημερωθήκατε από προηγούμενο ανακοίνωση).
Οι υπόλοιποι συνάδελφοι, αναπληρωτές, (από ΕΣΠΑ και πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων, για τους οποίους δεν υπάρχει δυνατότητα παρακράτησης της συνδρομής από την ενιαία αρχή πληρωμών), που επιθυμούν να είναι μέλη του Συλλόγου, με δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία, θα πρέπει την ημέρα των εκλογών να καταβάλουν το ποσό των 15 ευρώ. Το υπόλοιπο ποσό των 19 ευρώ θα καταβληθεί στο νέο ΔΣ  του Συλλόγου, σε δόσεις, μετά από συνεννόηση .
Την ημέρα της εκλογικής διαδικασίας τα σχολεία, που ανήκουν στο Σύλλογό μας θα είναι κλειστά, μετά από αίτημα του Συλλόγου στον Προϊστάμενο του Νομού.
Το συνδικαλιστικό αυτό δικαίωμα θα πρέπει να διαφυλαχτεί με τη συμμετοχή όλων στη Γενική Συνέλευση, από την αρχή της διαδικασίας.
Όποιος συνάδελφος δεν επιθυμεί να είναι στην Γενική Συνέλευση είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται στο σχολείο.
Η πραγματικότητα που βιώνουμε και τα προβλήματα που διαλύουν την εκπαίδευση απαιτούν δράση, που μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από συλλογικότητα και συμμετοχή. Η παρουσία μας λοιπόν στην Γενική συνέλευση είναι πράξη πολιτική, είναι δήλωση αγωνιστικότητας και αντίστασης στην πολιτική διάλυσης και απαξίωσης της ζωής μας .
Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου