Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών! Συγχαρητήρια σε όλους!

Ανακοινώθηκαν (στις 12-08-2010) τα ονόματα των νεοδιόριστων εκπαδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2010-2011.

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=7192

Όλοι οι εκπαιδευτικοί πρέπει να προσέλθουν στις Διευθυνσεις Εκπαίδευσης για να ορκιστούν και να κάνουν ανάληψη υπηρεσίας από 23-08-2010 έως και 25-08-2010.
Προσωπικά συγχαίρω όλους τους συνάδελφους και τις συναδέλφισσες για την πρόσληψή τους!
Τους καλωσορίζω στην εκπαιδευτική οικογένεια με την ευχή και την ελπίδα να δώσουμε όλοι μαζί τον καλό αγώνα για την αναβάθμιση της κοινωνικής, επιστημονικής και οικονομικής θέσης του Κλάδου μας!
Μη νομίζετε, συνάδελφοι, ότι η μονιμοποίηση σας έλυσε όλα τα προβλήματα! Το πραγματικό έργο, η πραγματική "μάχη" τώρα αρχίζει!
Είμαστε όλοι επιφορτισμένοι με το πιο σοβαρό και δύσκολο έργο : Να διδάξουμε τη νέα γενιά, να εμπνεύσουμε ιδανικά κι αξίες στα παιδιά, να γίνουμε ο μοχλός που θα ανοίξει την σφραγισμένη από άλλους πόρτα της προόδου, την κοινωνικής ευημερίας και της ανάκαμψης του ελληνικού πολιτισμού!
Καλή τοποθέτηση σε όλους! Και να θυμάστε ότι η καλή τοποθέτηση είναι αυτή που μας στέλνει εκεί που είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι! Ανοίξτε την καρδιά σας και διαθέστε τα καλύτερα των συναισθημάτων σας για τα νέα πρόσωπα και τους νέους τόπους που θα γνωρίσετε! Στο τέλος τα κέρδη θα είναι όλα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου