Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Διαγραφή Μαρκογιαννάκη. Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Πριν λίγη ώρα ανακοινώθηκε και επίσημα η οριστική διαγραφή του κ. Μαρκογιαννάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
Πιστεύω ότι η κίνηση αυτή είναι ορθή. Η χρονική στιγμή όμως έπρεπε να είναι πολύ διαφορετική. Κατά τη γνώμη μου η διαγραφή αυτή, όπως κι άλλες τέτοιες, άργησε πάρα πολύ να γίνει!
Η πολιτική είναι ένα συμπεθεριό που πρέπει να το θέλουν και οι δύο... Ο κ. Μαρκογιαννάκης δεν έδειχνε να θέλει τη νύφη (Ν.Δ.), η νύφη προσπαθούσε να μη χωρίσει για να μη λένε ότι είναι χωρισμένη, και όλο το σκηνικό θύμιζε τις ξεπεσμένες οικογένειες του 1920!
Τα πράγματα στην πολιτική είναι πιο απλά! Αν δε θες να πολεμήσεις δίπλα στο στρατηγό, δε μπορείς να έχεις τη θέση του αξιωματικού, ούτε καν του στρατιώτη! Είσαι επίφοβος, μπορεί να γίνει ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ του αγώνα και να κοστίσεις σε όλους τη νίκη! Αντίθετα, ακόμα κι αν δε γίνεις Εφιάλτης, ως απρόθυμος στρατιώτης θα είσαι πάντα βάρος στους συμπολεμιστές σου!
Την ώρα της μάχης δεν έχουμε ανάγκη από ανθρώπους που δε βλέπουν τη νίκη ως μονόδρομο σωτηρίας!
Όποιος δε θέλει να είναι μαζί με τον απλό λαό, όποιος θέλει να παίξει προσωπικά παιχνιδάκια για να κάνει τα 20 χρόνια προσωπικής κυριαρχίας... 30 και 40, καλύτερα ας μην είναι μαζί μας αυτές τις δύσκολες ώρες! Μπορεί να ξαναβρεθούμε αργότερα, όταν θα μπει κι εκείνος στο δικό μας δρόμο... γιατί από τη στράτα μας τίποτα δε θα μας κάνει να λοξοδρομήσουμε!




ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

19/08/10-Ανακοίνωση της Ν.Δ. για την οριστική διαγραφή του Βουλευτή Χανίων κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη από το κόμμα της Ν.Δ.

Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σήμερα, την 19η Αυγούστου 2010, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, υπό την Προεδρία του Βουλευτή Ιωάννη Τραγάκη, κατόπιν του υπ’ αριθμ. 964/19-8-2010 εγγράφου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με το οποίο παραπέμπεται στην Επιτροπή με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας ο Βουλευτής Χανίων κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ομόφωνα αποφάσισε ότι συντρέχουν οι λόγοι που αναφέρονται από το ανωτέρω έγγραφο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ότι με την εν γένει στάση και συμπεριφορά του προκαλεί βλάβη στη λειτουργία του Κόμματος».

(πηγή : http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=64483&Itemid=309)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου