Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

11:00 π.μ. κι ακόμα να μπορέσουμε να δούμε τα κενά των υπεράριθμων στο ΠΥΣΠΕ Εύβοιας.


Έχει πάει ήδη 11:00 π.μ. κι ακόμα δε μπορούν οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι κρίθηκαν υπεράριθμοι, να δουν ποια σχολεία μπορούν να δηλώσουν για να τοποθετηθούν!
Το link της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας (http://dipe.eyv.sch.gr/)δεν ανοίγει!
Η ώρα περνάει, οι εκπαιδευτικοί δεν ξέρουν τι να δηλώσουν (τουλάχιστον δε φαίνεται να ξέρουν, αν κρίνω από την ανυπαρξία ενημέρωσης μέσω του σάιτ και από τα τηλέφωνα προς εμάς) και στις 12:30 π.μ. αρχίζει το ΠΥΣΠΕ!
Να σημειώσουμε ότι ακόμα και με την ενημέρωση των υποψήφιων υπεράριθμων συναδέλφων υπήρξε πρόβλημα, να σκεφτεί κανείς ότι συνάδελφος ειδοποιήθηκε να κάνει αίτηση 2 ώρες πριν γίνει το ΠΥΣΠΕ που θα έκρινε ποιοι τελικά θα έβγαιναν υπεράριθμοι από τα σχολεία!
Λάθη γίνονται, είναι ανθρώπινο. Το θέμα είναι να διορθώνονται εγκαίρως.
Είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς και αντιμετωπίζουμε με υπομονή και κατανόηση τα όποια προβλήματα.... Όμως, δε μπορεί να γίνεται αυτό επ' αόριστον!
Οι συνάδελφοι έχουν υποχρεώσεις, έχουν όμως και δικαιώματα!

Α! Και κάτι άλλο! Πραγματικά κακόγουστη η επιλογή να αλλάξουν οι χειριστές του σάιτ τα χρώματα του σάιτ... Η πράσινη μπορντούρα πίσω την ελληνική σημαία και το λογότυπο της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι τουλάχιστον ατυχής! Πιο πολύ με πακιστανική σημαία μοιάζει! Καλά, είπαμε, το ΠΑΣΟΚ να κάνει την Ελλάδα... ΠΑΣΟΚιστάν, αλλά τόσο απροκάλυπτα πια! Μάλλον αυτό σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι και έκαναν μπορντό τη μπορντούρα της αρχικής σελίδας, αλλά και πάλι.... μαύρο χάλι είναι! Μάλλον το γαλάζιο χρώμα ακόμα προκαλεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου