Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΥΣΠΕ Εύβοιας : Ανάληψη υπηρεσίας αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Καλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που προσελήφθησαν στη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, κατά την τρέχουσα φάση προσλήψεων, να προσέλθουν στα γραφεία της Δ/νσης (Ιατρίδου 8, Χαλκίδα, 5ος όροφος) την Πέμπτη 14-9-2017, ώρα 10:00 για να αναλάβουν υπηρεσία, έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Για να δείτε τη λίστα των δικαιολογητικών, κάντε κλικ εδώ.


Για την ορθή κατάρτιση του αξιολογικού πίνακα από την Υπηρεσία, παρακαλούμε να στείλετε την Τρίτη 12-9-2017 με e-mail (anaplirotes@dipe.eyv.sch.gr) ή FAX (2221077012) στα γραφεία της Δ/νσής μας:
- το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (μόνο οι έγγαμοι ή/και με ανήλικα τέκνα)
- τη βεβαίωση σπουδών των τέκνων (ή την υπεύθυνη δήλωση)
- τη γνωμάτευση από τα ΚΕΠΑ για το ποσοστό αναπηρίας (για τις ειδικές κατηγορίες)
(Για πληροφορίες επικοινωνήστε με κα Ζέχα Αγγελική, τηλ. 2221075858)

Oι αναπληρωτές που θα αποδεχτούν την πρόσληψη, πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους ηλεκτρονικά στην ειδική φόρμα, το αργότερο έως τις 13:00 της Τρίτης 12-9-2017. Όσοι έχουν συμπληρώσει τα στοιχεία τους σε προηγούμενο σχολικό έτος και προσελήφθησαν εκ νέου κατά το τρέχον σχολικό έτος, καλούνται επίσης να εισέλθουν στη φόρμα και να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους. Για να εισέλθετε στη φόρμα, κάντε κλικ εδώΣας γνωρίζουμε ότι, μετά την ηλεκτρονική καταχώριση των προσωπικών στοιχείων, γίνεται άμεσα η πρόσληψη, ενημερώνεται το σύστημα του ΟΑΕΔ, διακόπτεται το επίδομα και δεν υπάρχει δυνατότητα ανάκλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου