Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

"Chalkida Bridges Marathon" – 8 Οκτωβρίου 2017. Δήλωσε συμμετοχή κι Εσύ!

Στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής οργάνωσης και συμμετοχής, του «4ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου» "Chalkida Bridges Marathon" (Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017), που διοργανώνουν από το ΔΟΑΠΠΕΧ (Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας) τον ΣΕΓΑΣ, την Τ.Ο. Ε.Α,Σ. ΣΕΓΑΣ Αν Στερεάς & Εύβοιας ,τους σύλλογους στίβου του Δήμου Χαλκιδέων και σε συνεργασία με  τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «ο Καλός Σαμαρείτης»
Ο αγώνας για πρώτη φορά έχει επίσημα ενταχθεί στο καλεντάρι και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, ο οποίος έχει την επίβλεψη και πιστοποίηση των διαδρομών.
Σύμφωνα με τα ανωτέρω, παρακαλούμε τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση Ν.Εύβοιας, καθώς και τους Δ/ντες των σχολικών μονάδων, να παρέχουν κάθε διευκόλυνση στα εμπλεκόμενα μέλη οργάνωσης του αγώνα, για την επίσκεψή τους σε όλα τα σχολεία, με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών.
Για το σκοπό αυτό εξουσιοδοτούμε τα μέλη του Συλλόγου Πτυχιούχων Γυμναστών Χαλκίδας και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου «Ο καλός Σαμαρείτης, κ. Καραμούζη Πάνο.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια και την αμέ
ριστη συμπαράστασή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου