Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Συνδρομή Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας

1.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, η συνδρομή για  το Σύλλογο μας, για τη συνδικαλιστική χρονιά 2017-2018, για τους μόνιμους εκπαιδευτικούς είναι 32 ευρώ (22 ευρώ, που πρέπει να αποδοθούν στη ΔΟΕ -20 ευρώ για ΔΟΕ και 2 ευρώ ταμείο στήριξης διωκόμενων συναδέλφων) και 10 ευρώ για τη λειτουργία του συλλόγου μας. Το ποσό αυτό θα κρατηθεί σε δόσεις των 5 ευρώ και μια των 2ευρω, από την ενιαία αρχή πληρωμών, αφού θα ήταν αδύνατη η συλλογή των χρημάτων εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των μελών μας.

3.ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΣΠΑ 
Για τους συναδέλφους αναπληρωτές ΕΣΠΑ η συνδρομή διαμορφώνεται στα 25 ευρώ  από τα οποία  τα 15 αποδίδονται στη Δ.Ο.Ε. (12€ για Δ.Ο.Ε. + 3€ για την ΑΔΕΔΥ) και τα 10 στο σύλλογο .
Για τους συναδέλφους αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ δεν υπάρχει δυνατότητα αυτόματης παρακράτησης της συνδρομής τους από τη μισθοδοσία τους.
Για το λόγο αυτό θα πρέπει να καταβάλουν τη συνδρομή τους στην ταμία του Συλλόγου ή στην πρόεδρο κάθε Τετάρτη από 5.00μ.μ. έως 9.00μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου ( Έλλοπος 20 στο 6ο Δημοτικό σχολείο)
 Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την πρόεδρο του Συλλόγου Βέτα Κορωναίου στο 6974341868 .
4. ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Οι εκπαιδευτικοί που Υπηρετούν σε σχολικές μονάδες του Συλλόγου μας με απόσπαση , που έχουν δηλαδή οργανική θέση σε άλλη Δ/νση Π.Ε.  και μισθοδοτούνται από αυτήν θα πρέπει να καταβάλουν τη συνδρομή τους επίσης στο σύλλογο, αφού δεν μπορεί να γίνει αυτόματη παρακράτηση. Το ποσό της συνδρομής ορίζεται στα 32 ευρώ. (22 ευρώ, που πρέπει να αποδοθούν στη ΔΟΕ -20 ευρώ για ΔΟΕ και 2 ευρώ ταμείο στήριξης διωκόμενων συναδέλφων) και 10 ευρώ για τη λειτουργία του συλλόγου μας .
5.Αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου
Για τους αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου (Α.Μ.Ω.) Η συνδρομή ορίζεται στα 10€ (4€ για Δ.Ο.Ε. και 3€ για ΑΔΕΔΥ και 3 για το σύλλογό μας).
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, η συνδρομή στο σύλλογο είναι πολιτική πράξη με ιδιαίτερη σημασία , σε μια εποχή που τα κεκτημένα χρόνων έγιναν ζητούμενα και οι αγώνες είναι μπροστά μας.
Είναι πολιτική πράξη γιατί είναι  κίνηση, σκέψη και πράξη που επιχειρεί να συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής όλων των εκπαιδευτικών και πολιτών.
Επισημαίνουμε επιπλέον, ότι σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου μας, μέλη του συλλόγου  είναι όσοι συνάδελφοι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι και αυτοί θα έχουν το δικαίωμα ψήφου τον Νοέμβριο στις εκλογές του Συλλόγου αλλά και στις δράσεις των ομάδων.
Όποιος συνάδελφος δεν επιθυμεί να του παρακρατούνται τα χρήματα αυτά από το μισθό του μπορεί να στείλει με φαξ το αίτημα αυτό, στο γραφείο στην  Α/θμια Εκπ/ση, με κοινοποίηση στα γραφεία του Συλλόγου (στο φαξ 2221021548).
 Σε αυτή την περίπτωση ο συνάδελφος διαγράφεται από μέλος του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας.
Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος                                                              Η Γεν. Γραμματέας


Βέτα Κορωναίου                                                                Έφη Βαρβάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου