Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

«Ενισχύοντας τις κοινωνικοσυναισθηματικές δεξιότητες των εκπαιδευτικών και των μαθητών μέσα από Προγράμματα Αγωγής Υγείας – Σεμινάριο μετάβασης από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο»


Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  Εύβοιας και το Κέντρο Πρόληψης Ζωγράφου, διοργανώνουν διήμερο σεμινάριο για το εκπαιδευτικό υλικό «Γυμνάσιο, Ερχόμαστε!». Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό υλικό έχει εγκριθεί από τη Διεύθυνση Σπουδών Π. Ε. του Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων: Φ.14/86/39299/Γ1.11-2-2014 και αποτελεί ένα πλήρες εγχειρίδιο με γνωστικό υλικό και βιωματικές παρεμβάσεις για μαθητές Στ’ Δημοτικού. Προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομαλή γέφυρα ανάμεσα στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο, ανάμεσα σε δύο πραγματικότητες για τον μαθητή, της αναπτυξιακής αλλαγής και της εκπαιδευτικής βαθμίδας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 & την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, ώρες 16.30-20.00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας (Νεοφύτου 29, τηλ. 22210.24133).
Δηλώσεις συμμετοχής εγγράφως και αποστολή στο Γραφείο μας με fax (22210.73410 & 22210.77012) ή με email (drastiriotites @ dipe. eyv. sch.gr) το αργότερο μέχρι  τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.


Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ                                                            
ΕΚΠ/ΣΗΣ  ΕΥΒΟΙΑΣ




                                             
                            Δρ. Κωνσταντίνος  Ζημιανίτης


Προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας
Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων



Εκδήλωση  ενδιαφέροντος για  συμμετοχή σε βιωματικό σεμινάριο Αγωγής Υγείας


Ο/Η εκπαιδευτικός………………………………………(Ειδικότητα…….) του Σχολείου …………………………………/ της τάξης……. ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω το βιωματικό σεμινάριο Αγωγής Υγείας «Γυμνάσιο, Ερχόμαστε!», που θα πραγματοποιηθεί στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, την Πέμπτη 2 & την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017.

Δηλώνω ότι τη σχολική χρονιά 2017 – 18 εκπονώ με την τάξη μου πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων  με θέμα:                                  

……………………………………………………………………………………....


Τηλέφωνο: (σχολείου): ………………………….   (προσωπικό) ……………..………

Email: (σχολείου)……………………………… (προσωπικό) …………….………….

Ημερομηνία……………………..



Ο/Η  εκπαιδευτικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου