Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Συγκέντρωση Πλαστικών Καπακιών

Κύριε Διευθυντά,
Ο Σύλλογος μας είναι ένα ζωντανό Σωματείο, εγγεγραμμένος στο Ειδικό Μητρώο Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων με Αρίθ.02403 ΦΑΝ12016038Ν και στο Εθνικό Μητρώο με Αρίθ. 02403 ΦΑΝ12016038Ν. προσφέροντας έργο συμπληρωματικό αυτό της πολιτείας  και προσπαθούμε εν ολίγοις να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας με κάθε Νομικό τρόπο στα πλαίσια της χρηστής Διοίκησης και εφαρμογής των διατάξεων αλλά και τις Πολιτικής της Κυβέρνησης για όλους χωρίς Αποκλεισμό.
Γι’ αυτό και εμείς σκεφτήκαμε να βοηθήσουμε  αυτούς  που έχουν ανάγκη από αναπηρικά αμαξίδια , ίσως ο τρόπος είναι λίγο παράδοξος αλλά και εύκολος, αλλά βλέπετε το καπάκι δεν κοστίζει μια που όλοι μας το πετάμε.
Η βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε μας χαροποιεί και στέλνουμε ένα μήνυμα στην αδιαφορία των καιρών μας, ανακουφίζοντας  πολλούς συνανθρώπους μας στην απαιτητική καθημερινότητα τους.
Η δράση αυτή ξεκίνησε από τον Σύλλογο μας από τα τέλη του 2011 και μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία, όπως αποδείχτηκε στην πορεία των χρόνων. Καταφέραμε έμπραχτα να βοηθήσουμε πάνω από 250 άτομα σε όλη την
Ελλάδα. Παρόλα αυτά η λίστα παραμένει αρκετά μεγάλη. Έτσι και φέτος ζητάμε από εσάς να μας στηρίξετε σε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται σε όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως με την βοήθεια των μαθητών ,των σπουδαστών και των εκπαιδευτικών.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την στήριξή σας.


                                                                                  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου