Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Κάλεσμα της Α.ΔΗ.Κ. για τις εκλογές του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

     Στις 22 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιούνται οι αρχαιρεσίες  για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων - Νηπιαγωγών Χαλκίδας αλλά και των αντιπροσώπων του Συλλόγου μας στο Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
     Οι εκλογές του Συλλόγου μας πραγματοποιούνται σε μια περίοδο που η Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία βάλλεται, διαβάλλεται και πληγώνεται  με τρόπο συστηματικό, και άρα, επικίνδυνο.

     Η Ανεξάρτητη Δημοκρατική Κίνηση (Α.ΔΗ.Κ.) συμμετέχει στις εκλογές έχοντας ως στόχο να δυναμώσει τη φωνή του Κλάδου, να βελτιώσει και να διορθώσει τα τεκταινόμενα, να προτείνει λύσεις στα  καίρια προβλήματα που ταλανίζουν τον εκπαιδευτικό κόσμο.
     Ενώνουμε τις δυνάμεις και τις φωνές μας για να αναδείξουμε τα προβλήματα αλλά και τις θέσεις των εκπαιδευτικών της τάξης  που παλεύουν από το δικό τους μετερίζι για να προσφέρουν στα παιδιά μας τη βέλτιστη δυνατή ποιότητα παρεχόμενης Παιδείας.
     Είναι ξεκάθαρο ότι ο διχαστικός λόγος που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν στους εκπαιδευτικούς και στην ίδια την κοινωνία, η χαλαρή αντιμετώπιση όλων όσων βιώνουμε πρέπει να αναχαιτιστούν!
     Στις δύσκολες αυτές στιγμές η Ενότητα και η Συμμετοχή είναι μονόδρομος!
     Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!
     Σας καλούμε  στην Εκλογοαπολογιστική  Γενική  Συνέλευση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 από τις 08:30 έως τις 13:00 στο Εργατικό  Κέντρο Χαλκίδας και στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.,  Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ  που θα πραγματοποιηθούν από τις 13.15 έως και τις 19.00 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.

Συμμετέχουμε όλοι γιατί ο Κλάδος έχει ανάγκη από :

 √ συμμετοχή
 √ ενότητα
 √  καθαρές θέσεις

ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.
ΜΕ ΤΗΝ Α.ΔΗ.Κ. 
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΦΩΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου