Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ευχαριστήρια επιστολή της Α.ΔΗ.Κ. για τις εκλογές του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας

Ευχαριστήρια επιστολή
 
          Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

          Στις αρχαιρεσίες  της 22ας Νοεμβρίου  2017 για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων - Νηπιαγωγών Χαλκίδας τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:


ΔΗΣΥ: 456 ψήφους και 4 έδρες.
Τελευταίο Θρανίο : 144 ψήφους και 1 έδρα
Α.ΔΗ.Κ.: 140 ψήφους και 1 έδρα
Αγωνιστική Συσπείρωση: 136 ψήφους  και 1 έδρα

Η Ανεξάρτητη Δημοκρατική Κίνηση (Α.ΔΗ.Κ.) στην παρθενική της συμμετοχή στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου αναδείχτηκε τρίτη δύναμη στο Σύλλογό μας, εξασφαλίζοντας μια (1) έδρα στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, καθώς και επτά (7) εκλέκτορες για το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Εύβοιας.
          Στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας από την Α.ΔΗ.Κ. εκλέγεται ο συνάδελφος Μπλέτσας Χρήστος και στο Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκλέγονται κατά αλφαβητική σειρά οι συνάδελφοι :

1)    Βασιλούδης Κώστας
2)    Ιωσήφ Στέλλα
3)    Μάγκου Ζαχαρούλα
4)    Μπλέτσας Χρήστος
5)    Παπανικολάου Γιώργος
6)    Στεφανοπούλου Λίνα
7)    Τσινής Κώστας

          Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις διαδικασίες ανάδειξης του νέου Δ.Σ. γιατί μέσα από τη συμμετοχή τους έδειξαν την αγωνία τους και το ενδιαφέρον τους για τα προβλήματα που μαστίζουν τη δημόσια εκπαίδευση, και ταλαιπωρούν όλους μας.
Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιά μας όλους τους συναδέλφους που μας έδωσαν με την ψήφο τους τη δύναμη και την ευθύνη να αγωνιστούμε για την επικράτηση της δικαιοσύνης, της ισότητας και της κοινής λογικής στον Κλάδο μας  και παίρνουμε το κουράγιο να ορθώσουμε ανάστημα απέναντι σε όλους όσους θέλουν με τη συμπεριφορά και τις επιτηδεύσεις τους να αλλοιώσουν το χαρακτήρα και το μέλλον της δημόσιας παιδείας της πατρίδας μας
Δεσμευόμαστε να δυναμώσουμε έργω και λόγω τη «φωνή» του Κλάδου με λόγο ενωτικό, καθαρό, έντιμο, γιατί τα προβλήματα είναι κοινά και η ευθύνη μας απέναντι στην ελληνική κοινωνία και τα παιδιά μας είναι πιο μεγάλη όσο ποτέ άλλοτε.
          Συνεχίζουμε τον αγώνα μας υπεύθυνα, χωρίς αποκλεισμούς, ανοίγοντας την αγκαλιά μας σε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που επιθυμούν το συνδικαλιστικό κίνημα να είναι αδέσμευτο, δυναμικό, πολυφωνικό κι ενωμένο!
           


        
ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.
ΜΕ ΤΗΝ Α.ΔΗ.Κ.
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΦΩΝΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου