Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Εκλογές αιρετών: ας συγκροτήσουμε ένα ψηφοδέλτιο να μας χωράει όλους, από το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Εκπαιδευτικών

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Στις 5 Νοεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές  για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων μας σε ΠΥΣΠΕ, Α/ΠΥΣΠΕ και ΚΥΣΠΕ.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους, ανεξάρτητα από τις όποιες παραταξιακές ή ιδεολογικές τους επιλογές, να συγκροτήσουμε όλοι ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο από το οποίο θα εκλεγούν τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν τους αιρετούς εκπροσώπους μας για το ΠΥΣΠΕ Εύβοιας.

Ήρθε η ώρα να σβήσουμε με πράξεις τις «διαχωριστικές γραμμές», ήρθε η ώρα να πάμε τον κλάδο μας ένα βήμα παρακάτω.
Για εμάς δεν υπάρχουν  «δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί» αιρετοί, υπάρχουν αιρετοί συνάδελφοι που πρέπει να υπηρετούν τον κλάδο, που πρέπει να υπερασπίζονται τα δικαιώματά μας.
Ως Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Εκπαιδευτικών καλούμε όλους τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται θα θέσουν υποψηφιότητα να συγκροτήσουμε ένα ψηφοδέλτιο πέρα και πάνω από παρατάξεις.
Όσοι συνάδελφοι το επιθυμούν, μπορούν να έλθουν σε επαφή μαζί μας στα τηλέφωνα 6972006814 και 6973347908 μέχρι την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 17.00  για να συγκεντρώσουμε τις αιτήσεις και να τις υποβάλλουμε στους αρμόδιους φορείς.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, σε περίπτωση που υποβάλλουν υποψηφιότητα και «παραταξιακά» ψηφοδέλτια, το όνομα του ενωτικού ψηφοδελτίου που θα συγκροτήσουμε  θα συναποφασιστεί από όλους τους υποψηφίους την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου.
Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν μόνο οι τακτικοί εκπαιδευτικοί, εκτός από αυτούς που τελούν σε αυτοδίκαιη κατάσταση αργίας και των υπηρετούντων σχολικών συμβούλων.

          Από  το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Εκπαιδευτικών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου