Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Παρακολούθηση παιδικής θεατρικής παράστασης από το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας

Ο Σύλλογος Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας διοργανώνει παρακολούθηση παιδικής θεατρικής παράστασης στην Αθήνα την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.
Θα παρακολουθήσουμε την παιδική παράσταση της Κέλλυς Σταμουλάκη  «Πρίγκιπας και Φτωχός». Η παράσταση θα δοθεί, στην πλήρως ανακαινισμένη θεατρική σκηνή «Αβάκιο-Παιδικό Στέκι», ειδικά διαμορφωμένη για να υποδεχτεί παιδιά.

Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 9.30 από τη Λεωφόρο Βενιζέλου απέναντι από τον ΟΤΕ.
 Η τιμή του εισιτηρίου για το θέατρο και τη μεταφορά είναι 12 ευρώ το άτομο.
Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Βέτα Κορωναίου στο 6974341868 και την Βαρβάρου Έφη στο 6981005877
                                    

“Συνοδοιπόρος της δημιουργού για ακόμα μία φορά είναι ο αγαπημένος μας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, στο κεντρικό ρόλο της Μούσας εναλλάσσονται οι ερμηνεύτριες Μελίνα Κανά και Κωνσταντίνα, οι οποίες θα μας συντροφεύουν σε όλη τη διάρκεια του παραμυθιού, μαζί με τον Τάσο Χαλκιά και τους Ορέστη Τρίκα, Δημήτρη Σταματελόπουλο, Νίκη Γρανά και ένα δεκαπενταμελή θίασο.

Δυο παιδιά που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό αποφασίζουν να ζήσουν το  ένα τη ζωή του άλλου. Το ένα αγόρι είναι ο πρίγκιπας Εδουάρδος, ο διάδοχος του θρόνου και το άλλο ο Τομ, ένας  φτωχός ζητιάνος.
Παιχνίδια της ζωής συνωμοτούν  και τότε θα ξεκινήσει μια σειρά από απίστευτα μπερδέματα και συναρπαστικές περιπέτειες…………………………..
Προορισμός αυτού του ονειρικού ταξιδιού είναι η καλλιτεχνική Παιδεία των μικρών φίλων του θεάματος σε ένα έργο που ισορροπεί ανάμεσα στην ιστορία και το μύθο.

Πρόκειται για ένα παραμύθι άκρως διαχρονικό, ένας ανοιχτός διάλογος με την επικαιρότητα που στόχο έχει την αφύπνιση των συνειδήσεων των παιδιών και την ομαλή ένταξη τους στη κοινωνία της χώρας που μεγαλώνουν, όπου μία λεπτή κλωστή διαχωρίζει την φτώχεια από τον πλούτο, τη δικαιοσύνη από την αδικία και την αλήθεια από το ψέμα. “

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου