Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης από το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας

         Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας συνεχίζοντας τις φετινές θεατρικές του εξορμήσεις προγραμμάτισε, για το Σάββατο 02 Απρίλη 2016 στο Μικρό Παλλάς  το καινούργιο θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη , που έχει τίτλο «ΔΟΞΑΠΑΤΡΗ».
Πρόκειται για ένα σύγχρονο ιλαρομελόδραμα, που διαδραματίζεται σε ένα σκηνικό σαν αυτό που βιώνουμε στη χώρα μας, σε μία πόλη σαν την Αθήνα, σε μία περιοχή σαν το Κολωνάκι, ανεβάζοντας στην σκηνή προβλήματα και θέματα σαν τα δικά μας... Οι ήρωες, καθημερινοί άνθρωποι που τους συναντάμε ανάμεσά μας, έρχονται αντιμέτωποι και παλεύουν να διαχειριστούν τις προσωπικές τους αλήθειες.

Κάπου στο Κολωνάκι λοιπόν, στη σκηνή του θεάτρου Μικρό Παλλάς θα εμφανιστεί ένας παπάς με τον διαταραγμένο γιο του και την ακτιβίστρια κόρη του, οι οποίοι προσπαθούν να διαχειριστούν την καινούρια πραγματικότητα, όπως αυτή διαμορφώνεται στο έργο το καλοκαίρι του 2015 στην Αθήνα. Στη μεσοτοιχία, μία παιδίατρος προσπαθεί ν' αποτρέψει την αυτοκτονία της κόρης της………………….
Στην παράσταση ΔΟΞΑΠΑΤΡΗ παίζουν οι: Θοδωρής Αθερίδης, Πέμη Ζούνη, Ρένια Λουϊζίδου, Λευτέρης Ελευθερίου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Φωτεινή Αθερίδου και ο Γιόσι.
 Τιμή: Εισιτήριο θεατρικής παράστασης και μεταφοράς με λεωφορείο 20 € το άτομο.
Αναχώρηση από την Λεωφόρο Ελευθερίου  Βενιζέλου (απέναντι από τον Ο.Τ.Ε.) στις 16:00.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Τετάρτη  30 Μάρτη 2016  στους συναδέλφους Κορωναίου Βέτα, τηλ. 6974341868 και Γιαννούχο Λάμπρο τηλ 6972725490 .
Για να ισχύουν οι κρατήσεις θα πρέπει να πληρωθούν τα εισιτήρια στις 30/3/2016 στα γραφεία του Συλλόγου και από 17.30 μέχρι 20.00

                                                         ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου