Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Πρόσκληση σε εκπαιδευτική δράση ¨Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης¨ (19-05-2017)

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Εύβοιας και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδέων και την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, θα υποδεχθούν στην πλατεία του Αγίου Νικολάου το πρωτότυπο, ψυχαγωγικό - εκπαιδευτικό «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 και ώρα 9.30 έως 13.30.

Βασικός στόχος της δράσης είναι η εμπέδωση της κουλτούρας της ανακύκλωσης στην Πρωτοβάθμια Εκπ/ση και γενικότερα η ευαισθητοποίηση του κοινού για την αξία της ανακύκλωσης των συσκευασιών. Οι μαθητές των σχολικών μονάδων του Δήμου Χαλκιδέων θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από τα ευφάνταστα και διαδραστικά παιχνίδια του Λούνα Παρκ, να ψυχαγωγηθούν και παράλληλα να εκπαιδευτούν στην ορθή χρήση του μπλε κάδου, που είναι απαραίτητη για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος.
      Η εκπαιδευτική δράση θα είναι διάρκειας μίας ώρας για κάθε ομάδα. Θα οργανωθούν τέσσερις (4) ομάδες μαθητών στις ώρες 9.30, 10.30, 11.30 & 12.30. Μπορούν να συμμετέχουν μαθητές των Γ΄, Δ΄ και Ε΄ τάξεων.
            Δηλώσεις συμμετοχής στην παρακάτω αίτηση και αποστολή στο Γραφείο μας με fax (22210.73410 & 22210.77012) ή με email (drastiriotites @ dipe. eyv. sch.gr) το αργότερο μέχρι  την  Τετάρτη 17 Μαΐου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και τα σχολεία που θα συμμετέχουν θα ενημερωθούν στις 18 Μαΐου τηλεφωνικά ή με e-mail.

                          Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ                                                       
 ΕΚΠ/ΣΗΣ  ΕΥΒΟΙΑΣ






Δρ. Κωνσταντίνος  Ζημιανίτης







































Προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας
Υπόψη Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων



Εκδήλωση ενδιαφέροντος για  συμμετοχή σε εκπαιδευτική δράση


Η Σχολική Μονάδα …………………………………………………. επιθυμεί να συμμετάσχει στην εκπαιδευτική δράση «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 με αριθμό μαθητών …… των τάξεων ………………………………………………………………. και ώρα ……………….
Συνοδοί εκπαιδευτικοί: ……………………………………………………..............
………………………………………………………………………………………….


Τηλέφωνο: (σχολείου): …………………………

Mail: (σχολείου)………………………………... 

Ημερομηνία……………………..



Ο/Η  Διευθυντής/ντρια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου