Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας – Εκλογές αντιπροσώπων

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, θα πραγματοποιηθεί τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων, για την 86η Γενική Συνέλευση του κλάδου.
Την ημέρα αυτή τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, γι΄ αυτό και η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική.

Οι συνάδελφοι που δε θα συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση και τις εκλογικές διαδικασίες είναι  υποχρεωμένοι να παραμείνουν στα σχολεία τους.
Η Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας, θα ξεκινήσει στις 8.30π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 13.30 μ. μ.
Θα ακολουθήσει η ψηφοφορία , η οποία θα ξεκινήσει στις 13.30 στο 13ο Δημοτικό σχολείο και θα ολοκληρωθεί στις 19.30.
Οι συνάδελφοι αναπληρωτές, αναπληρωτές ΕΣΠΑ και οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, μπορούν να συμμετέχουν στις διαδικασίες (Γενική συνέλευση και  εκλογές) εφόσον τακτοποιηθούν οικονομικά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.
Η συνδρομή για όλους τους αναπληρωτές, αναπληρωτές ΕΣΠΑ σύμφωνα με την απόφαση της 85ης Γ.Σ του κλάδου είναι 25 €. (Οι συνάδελφοι που προσλήφθηκαν το τελευταίο τρίμηνο θα πληρώσουν 15 ευρώ)
Tην Τετάρτη 31 Μαΐου ψηφίζουμε για αντιπροσώπους για την 86η Γενική Συνέλευση του κλάδου, όπου θα παρθούν αποφάσεις για το διεκδικητικό πλαίσιο, διαδικασία που μας αφορά όλους.
Οι αναπληρωτές συνάδελφοι που απολύονται σε λίγες ημέρες ψηφίζουν και συμμετέχουν σε μια κορυφαία διαδικασία αυτή της εκπροσώπησης τους.
Τι ΔΟΕ θέλουμε...; Eμείς αποφασίζουμε... και αυτή είναι στιγμή ευθύνης που αναλαμβάνει ο καθένας μας.
H συνδρομή που αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής στο σύλλογο και συμμετοχής στις εκλογές αποτελεί πολιτική πράξη.
Ας μην χρησιμοποιηθεί ως πρόφαση αποχής από τις διαδικασίες...
Είμαστε παρόντες, διαμορφώνουμε απόψεις, εκλέγουμε αυτούς  που μπορούν να μας εκπροσωπήσουν στους αγώνες που είναι μπροστά μας και αφορούν την εκπαίδευση, τη ζωή, το παρόν και το μέλλον μας.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ- ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΩ – ΔΙΕΚΔΙΚΩ

Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου