Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Δ.Ο.Ε.: Επιτροπή για «Μετεκπαίδευση - Διδασκαλεία»



Αρ. Πρωτ. 1936





Αθήνα 31/3/2011

Προς
Την Υπουργό Παιδείας
κ. Άννα Διαμαντοπούλου
ΚΟΙΝ:
Συλλόγους εκπαιδευτικών Π.Ε.

Θέμα: Επιτροπή για «Μετεκπαίδευση - Διδασκαλεία»

Κυρία Υπουργέ,

Απαντώντας στην από 30-3-2011 πρόσκλησή σας για ορισμό εκπροσώπων της Ομοσπονδίας στην επιτροπή για επεξεργασία πρότασης για τη νέα φιλοσοφία λειτουργίας του θεσμού της Μετεκπαίδευσης και των Διδασκαλείων σας γνωρίζουμε τα εξής:

  • Ορίζουμε ως τακτικό εκπρόσωπο της ΔΟΕ, τον πρόεδρο του Ι.Π.Ε.Μ./Δ.Ο.Ε., καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κ. Εμβαλωτή Αναστάσιο, με αναπληρωτή του το Γενικό Γραμματέα του Ι.Π.Ε.Μ./Δ.Ο.Ε. κ. Γεωργόπουλο Σωτήριο.
  • Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για άλλη μια φορά σας καλεί, ανεξάρτητα από τις εργασίες της επιτροπής, να προχωρήσετε στη συνέχιση της λειτουργίας της Μετεκπαίδευσης, με τη σημερινή της μορφή και να προβείτε άμεσα στη διεξαγωγή του διαγωνισμού για την εισαγωγή και φοίτηση εκπαιδευτικών στα Διδασκαλεία για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012.
  • Είναι αδιανόητο, ιδιαίτερα σήμερα που η χώρα μας βρίσκεται στη δίνη μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης, αντί να επενδύσουμε στην εκπαίδευση να την αποδυναμώσουμε καταργώντας θεσμούς με μακρόχρονη προσφορά στη βελτίωση της ποιότητας του εκπαιδευτικού έργου.

Πάγια θέση του κλάδου μας είναι η επιστημονική στήριξη του εκπαιδευτικού μέσα από το θεσμό της Μετεκπαίδευσης και άλλες επιμορφωτικές δράσεις. Για το σκοπό αυτό έχουμε διαμορφώσει συγκεκριμένες προτάσεις τις οποίες και θα καταθέσουν οι εκπρόσωποί μας στην αρμόδια επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου