Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ : ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΘΕΜΑ : ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Στα πλαίσια των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρύστου θα πραγματοποιήσει στην Κάρυστο βιωματικό σεμινάριο με θέμα : «Πρώτες Βοήθειες στο Σχολείο».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου, στην Κάρυστο την Κυριακή 3 Απριλίου 2011 από ώρες 10.00 π.μ. – 14.00 μ.μ.

Επιμορφώτρια στο βιωματικό σεμινάριο θα είναι η Χονδρογιάννη Σοφία, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από το ΕΚΕΠΙΣ και προηγούμενη αρχηγός του Σώματος Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παραρτήματος Χαλκίδας.

Η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες : Βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών, Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση ενηλίκου, παιδιού και βρέφους, Αντιμετώπιση πνιγμονής ενηλίκου, παιδιού και βρέφους, Επιδέσεις τραυμάτων καθώς και Διάσωση θύματος από άμεσο κίνδυνο.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρύστου.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να στείλουν την δήλωση που ακολουθεί με FAX στο 2224022320 υπόψη του Προέδρου του συλλόγου κ. Ελευθερίου Παναγιώτη (κιν. : 6974713224).

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Π. Ε. Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ

ΣΥΡΙΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου