Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Σύλλογοι Έξω Παναγίτσας : κλείνουν το δρόμο και καθαρίζουν την παραλία


Σύλλογοι της Έξω Παναγίτσας που συνήλθαν σε ολομέλεια και σε εκτέλεση της απόφασης τους για κοινή δράση και πολιτική, αποφάσισαν σε πρώτη φάση τις κάτωθι δράσεις:

Στροφή Τσεκούρα, η αιματοβαμμένη। Σκοπός η ευαισθητοποίηση κοινού και φορέων ώστε να μην χάσει άλλος συνάνθρωπος μας τη ζωή του। Την Τετάρτη, 6η Απριλίου του έτους 2011 και ώρα 12μ.μ, κλείνουμε τον δρόμο και ενημερώνουμε τους οδηγούς, καλώντας όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες της Χαλκίδας, τους Δημοτικούς και Περιφερειακούς


Συμβούλους και όποιον άλλον πολίτη ή φορέα σε συμπαράσταση στην προσπάθεια αυτή που στόχο έχει πέραν της υπογραμμίσεως του προβλήματος που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο συνανθρώπων μας οδηγών και την επιδιόρθωση των κακοτεχνιών και του υπάρχοντος ασφάλτινου οδοστρώματος που έχει φθαρεί.
Τον καθαρισμό της Παραλίας Παναγίτσας, την Κυριακή 10η Απριλίου του έτους 2011 και ώρα 10:30 π.μ. με πρώτο σημείο συνάντησης Ορφανοτροφείο – 8ο Δημοτικό Σχολείο και δεύτερο το νέο πάρκο – παιδική χαρά. Καλούμε τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, καθώς και τους μαθητές των σχολείων μας να βοηθήσουν στον καθαρισμό.

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής μας καλούνται, επίσης, να ενημερώσουν τους γονείς ώστε να λάβουν μέρος και στις δύο πιο πάνω εκδηλώσεις.

Από τα προεδρεία των Συλλόγων:

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ

ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ "Η ΜΑΝΙΚΑ"

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ "ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου