Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Χαλκίδας : Επιλογές Διευθυντών Δημοτικών σχολείων «Το χρονικό μιας προαποφασισμένης αθλιότητας…»


Δ.Α.Κ.Ε. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

http//: dakepech.blogspot.com e-mail: dakepech@yahoo.gr

22/7/2011

Επιλογές Διευθυντών Δημοτικών σχολείων

«Το χρονικό μιας προαποφασισμένης αθλιότητας…»

Οι γνωστοί συκοφάντες – λασπολόγοι της ΠΑΣΚ , τυφλωμένοι από την κομματική εμπάθειά τους και χωρίς να έχουν αντιληφθεί ότι βρισκόμαστε στο 2011 και όχι στις δεκαετίες του ΄80 και ’90 , όταν και έκαναν τα αίσχη τα οποία δυστυχώς πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες σήμερα μέσα από τις «προοδευτικές –σοσιαλ(η)στικές» πρακτικές τους , προσπαθούν να πείσουν και τους εαυτούς τους ότι οι επιλογές Δ/ντών σχολείων στην Εύβοια έγιναν αξιοκρατικά . Η αθλιότητά τους διαστρεβλώνει για ακόμη μια φορά την αλήθεια.

Συγκεκριμένα:

1. Οι αγαπητοί λασπολόγοι, μας λένε ότι η βαθμολογία στις συνεντεύξεις κυμάνθηκε μεταξύ 13,36 και 15 (άριστα) . Δε μας λένε όμως ποιοι πήραν τα 15 και ποιοι τα 13,36. Μήπως όλη η δική τους παρέα πήρε 15 και οι μη αρεστοί τα υπόλοιπα ;

2. Οι αγαπητοί συκοφάντες μας λένε ότι η στελέχωση των σχολείων που θα ακολουθήσει θα αποτυπώσει την αλήθεια των λεγομένων τους περί αξιοκρατίας . Δε μας λένε όμως ότι στους μη αρεστούς έβγαλαν την εμπάθειά τους (δ/ντές με παρουσία , έργο στην εκπ/ση ,βιογραφικό με εκπ/κή , κοινωνική , συνδικαλιστική δραστηριότητα) βαθμολογώντας τους στη συνέντευξη με μικρότερο βαθμό, ενώ κατά «σατανική σύμπτωση» βαθμολογήσανε με άριστα τους «δικούς τους» , (χωρίς βιογραφικό και συνολική παρουσία που να δικαιολογεί κάτι τέτοιο).

Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Συνάδελφος με μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση του Πανεπιστημίου Βόλου βαθμολογήθηκε με χαμηλή βαθμολογία και συνάδελφος ΠΑΣΚίτης χωρίς να έχει ούτε εξομοίωση του βασικού του πτυχίου βαθμολογήθηκε με ΑΡΙΣΤΑ!! Οι καθηγητές του Πανεπιστημίου βαθμολόγησαν τη συνάδελφο με άριστα στη Διοίκηση ενώ οι άλλοι «καθηγητές» του ΠΥΣΠΕ τη βαθμολόγησαν με χαμηλότερους βαθμούς.

Φυσικά τι να περιμένει κανείς από αυτούς που δεν γνωρίζουν ότι το μισό του 144 είναι το 72 και ότι ο Γιάννης Καλτσάς είναι 15ος στη σειρά του πίνακα μετρήσιμων μορίων και όχι 72ος !! Εδώ έδειξαν τη λασπολογία και τη συκοφαντία τους σε όλο τους το μεγαλείο.

3. Μιλάνε για την απίστευτη ντροπή του 2007. Ευτυχώς γι’ αυτούς που στα τελευταία 30 χρόνια έγιναν μια φορά επιλογές δ/ντών σχολείων με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας , για να έχουν κάτι να λένε . Ξεχνάνε όμως συστηματικά να αναφερθούν στα ανύπαρκτα προσόντα υποψηφίων δ/ντών της παρέας τους που με το ζόρι – γιατί έτσι είχαν συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια – απαιτούσαν να γίνουν δ/ντές. Ξεχνάνε την απίστευτη ντροπή του 1997 , την απίστευτη ντροπή του 2002 κ.λ.π.

Η ντροπή είναι όλη δική τους.

Σε όλο τον εκπαιδευτικό κλάδο είναι γνωστή η πρακτική τους. Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας την οποία ζει όλος ο Ελληνικός Λαός. Η κυβέρνηση την οποία υπηρετεί η παράταξη τους έφτιαξε έναν νόμο για να κάνει επιλογές στελεχών στην εκπ/ση και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής τον έκαναν « σουρωτήρι» με διευκρινιστικές εγκυκλίους τη μία μετά την άλλη , με εξαγγελίες για τροποποίηση του νόμου ενώ οι διαδικασίες επιλογής ολοκληρώθηκαν!!

Τοποθέτησαν το περασμένο καλοκαίρι Διευθυντές Εκπ/σης Νομών και ώ! του θαύματος , οι υπερασπιστές της αξιοκρατίας με τις διαβουλεύσεις και τα « φύκια για μεταξωτές κορδέλες», έκαναν «άξιους» δ/ντές που το 95% ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ. Είναι δε τόσο άξιοι που δε γνωρίζουν ποιο είναι το πληκτρολόγιο ενός υπολογιστή !!

Συγκρότησαν τα Υπηρεσιακά Συμβούλια με άτομα υπάκουα και συνετά στις εντολές τους χωρίς κριτήρια και τυπικά προσόντα, για να κρίνουν συναδέλφους με… κριτήρια και τυπικά προσόντα! Άξιος ο «μισθός τους».

Στους φυσικούς αλλά και ηθικούς αυτουργούς της αθλιότητας, μία μόνο λέξη ταιριάζει: ΝΤΡΟΠΗ

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ…

Από τη ΔΑΚΕ/Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου