Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

15 Ιουνίου 2011 : Τρίωρη στάση εργασίας


Την Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011, η Γ.Σ.Ε.Ε. και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. προκήρυξαν 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση.
Τα αιτήματα είναι γνωστά και εκφράζουν κάθε εργαζόμενο, κάθε μικρομεσαίο επιχειρηματία, κάθε ενεργό πολίτη αυτής της χώρας।
Από τις κινητοποιήσεις δε θα μπορούσαν να λείπουν οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι, εκτός από τα οικονομικά τους που λεηλατούνται από την Κυβέρνσηση του ΠΑΣΟΚ και του ΔΝΤ, καλούνται να αντιμετωπίσουν και μία ιδιαίτερα δυναμική επίθεση εναντίον της επαγγελματικής τους αξιοπρέπειας και ύπαρξης!
Η Δ.Ο.Ε. για τη μέρα εκείνη αποφάσισε να :
- Να κηρύξει τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στα συλλαλητήρια που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ σε όλες τις πόλεις της χώρας στις 15 Ιουνίου 2011.
- Να καλέσει όλους τους εκπαιδευτικούς της Π।Ε. να δώσουν δυναμικό παρόν μαζί με όλους τους εργαζόμενους στους δρόμους και τις πλατείες.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι την Τετάρτη το πρωί όλοι οι εκπαιδευτικοί θα δώσουμε τους βαθμούς και τους τίτλους προόδου, ενδεικτικά κτλ στους μαθητές και τους γονείς τους και κατόπιν θα συμμετέχουμε όλοι μαζί, δυναμικά και οργανωμένα, στις κινητοποιήσεις που οργανώνονται στις πόλεις εργασίας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου