Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.: Ελλιπής Επιμόρφωση με Προπαγάνδα «δίχως όρια». . .


ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 15Α - 10557 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 210-3312793 & 6974 750407

www.dakepe.gr e-mail: info@dakepe.gr

17 - 06 – 2011

Ελλιπής Επιμόρφωση με Προπαγάνδα «δίχως όρια». . .

Την ώρα που οι κυβερνώντες οδηγούν τον εκπαιδευτικό σε πρωτοφανή οικονομική και επιστημονική υποβάθμιση και αδυνατούν να διοικήσουν τον τόπο, συνεχίζουν με προκλητικό τρόπο την προπαγάνδα αποδεικνύοντας την ολοκληρωτική νοοτροπία τους.

Η αήθης προπαγάνδα της κυβέρνησης αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά στα βιβλία που δόθηκαν στους συναδέλφους για το Πρόγραμμα της Μείζονος Επιμόρφωσης στον τόμο Α΄, Γενικό μέρος, Α1, παρ. 9 όπου αναφέρει συγκεκριμένα: «ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Κεντρική προγραμματική δέσμευση του ΠΑΣΟΚ…»(!!!)

Αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι οι κυβερνώντες δεν έχουν κανένα φραγμό να ασκήσουν την κομματική τους προπαγάνδα την ίδια ώρα που δεν έχουν κανένα φραγμό να υποβαθμίσουν τη ζωή μας.

Οι κήρυκες της «ψευτο-συναίνεσης» ακόμα και τον εθνικό τομέα της Παιδείας τον αντιλαμβάνονται ως πεδίο κομματικής προβολής.

Δείχνουν το πώς ακριβώς αντιλαμβάνονται την επιμόρφωση· υποβαθμισμένη, κομμένη και ραμμένη στα στενά και ξεπερασμένα από την κοινωνία κομματικά τους μέτρα.

Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. καταγγέλλει την απαράδεκτη αυτή ενέργεια και ζητά την άμεση απόσυρση του συγκεκριμένου υλικού.

Η Παιδεία δεν αποτελεί πεδίο τυφλής κομματικής λειτουργίας αλλά εθνική προτεραιότητα και οφείλουν οι κυβερνώντες να το αντιληφθούν το συντομότερο δυνατόν. Όσο ακόμα παραμένουν κυβερνώντες. . .

Για τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.

Ο Πρόεδρος


Ο Γενικός Γραμματέας




Κόκκινος Χαράλαμπος


Ανδρουλάκης Μάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου