Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2010

Αντώνης Σαμαράς: «Το αποτέλεσμα της κάλπης θα πει ναι ή όχι στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης»


Αμιγώς πολιτικό πλαίσιο δίνει ο Αντώνης Σαμαράς στις περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου, καθώς συνδέει ευθέως το αποτέλεσμα της κάλπης με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Σε συνετευξή του στο "Έθνος της Κυριακής" ο πρόεδρος της Ν.Δ αναφέρει ότι "αν το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που το ΠΑΣΟΚ μπορεί να το παρουσιάσει ως νίκη του, τότε θα λυθούν τα χέρια του να κάνει πολύ χειρότερα...Και άλλη αύξηση φόρων. Και άλλη περικοπή μισθών και επιδομάτων". Ο Αντώνης Σαμαράς ζητά από τους πολίτες να καταδικάσουν με τη ψήφο τους το μνημόνιο ενώ θέτει και τον εκλογικό στόχο της ΝΔ."Ο στόχος μας είναι πολύ ευρύτερος από λογαριασμούς πολιτικής αριθμητικής: να πείσουμε ότι έχουμε την εναλλακτική λύση", σημειώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και προσθέτει: "Εμείς δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ, που το μόνο που το ενδιέφερε ήταν να γκρεμιστεί η προηγούμενη κυβέρνηση, να έρθει το ίδιο στην εξουσία και ότι θέλει ας γίνει".

Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτηρίζει "αντισυστημική" την επιλογή του βασίλη Κικίλια για τη θέση του περιφερειαρχη Αττικής, ενώ για τη Ντόρα Μπακογιάννη επισημαίνει ότι με δική της επιλογή παραμένει απεναντι στην ΝΔ.

Ευθέως απαντά ο Αντώνης Σαμαράς και για την διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή: "Πήρα και κόστος που στο κάτω - κάτω δεν μου ανήκει", ανέφερε χαρακτηριστικά.

(πηγή : http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=199781 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου