Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Σχολιασμός δηλώσεων Γιωργάκη.


Σήμερα, όπως όλη η Ελλάδα φαντάζομαι, άκουσα τον Πρωθυπουργό, κ. Παπανδρέου, να μιλάει για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας μας, επ' ευκαιρία της ανακοίνωσης (επιτέλους) των ονομάτων των υποψήφιων Δημοτικών αρχόντων οι οποίοι κατεβαίνουν στις προσεχείς εκλογές με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ!
Αντί αναλύσεως, θα καταθέσω τα σχόλια της εξαιρετικής συναδέλφου, κ. Κουτρούμπα Νώτας, τα οποία και προσυπογράφω!

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ ΝΩΤΑ : ΓΑΠ(πριν από λίγο):"α)Η πράσινη ανάπτυξη δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας(τον έχει ενημερώσει κανείς ότι το ποσοστό ανεργίας είναι το μεγαλύτερο των 10 τελευταίων ετών ή τον αφήνουν να εκτίθεται για άλλη μία φόραβ)Η παιδεία θα γίνει εργαλείο ανάπτυξης(εργαλείο εξόντωσης θα το έλεγα εγώ..τόσο μαθητών , όσο και δασκάλων...αλλά όπως βολεύεται κανείς .....
γ)Στηρίζουμε τους αδύνατους(τους πετσοκόβουμε μισθούς, δώρα, επιδόματα...αλλά η ψυχή και το μυαλό μας είναι σε αυτούς) και δ)(η αποκορύφωση!!!)Το ΠΑΣΟΚ είναι ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ και ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ".....

ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ:α)ο Τζέφρι ...συνεχίζει να πιστεύει πως είναι ο ικανός πρωθυπουργός που θα σώσει τη χώρα, αφαιμάζοντας τους πολίτες β)ο ελληνικός λαός έχει να υποφέρει πολλά ακόμα!

(Ευχαριστώ την καλή συνάδελφο που μου έδωσε την άδεια να αναδημοσιεύσω τα σχόλιά της. Αντικειμενικά, με δυο κουβέντες δίνει το στίγμα και τον παλμό της αντίδρασης της ελληνικής κοινωνίας στα "πράσινα λόγια" του κ. Παπανδρέου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου