Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Και δεύτερη απάντηση στην απαράδεκτη ανάρτηση του ΤΡΟ-ΜΑ-ΚΤΙΚΟ!


Με μεγάλη χαρά βλέπω πως οιεκπαιδευτικοί έχουμε αντανακλαστικά και πολλοί από εμάς εκφράζουμε εγγράφως τις ενστάσεις μας και τη διαμαρτυρία μας απέναντι σε κάθε άδικη κατηγορία!
Το κείμενο της κ. Νώτας Κουτρούμπα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και ενθάρρυνσης και για άλλους συναδέλφους οι οποίοι θέλησαν κι εκείνοι με τη σειρά τους να δώσουν μια απάντηση στη απαράδεκτη ανάρτηση του ΤΡΟ-ΜΑ-ΚΤΙΚΟ!
Δεσμεύομαι να ανεβάζω στο μπλογκ μου κάθε κείμενο που στέλνετε στο e-mail μου (chris_teacher80@yahoo.gr) και με το περιεχόμενο του οποίου συμφωνώ!


Ειμαι εκπαιδευτικος κ οργιστηκα με την απαραδεκτη επιθεση που εξαπολυθηκε κατα των Εκπαιδευτικων μεσα απο το ιστολογιο αυτο απο ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.


Σε αυτους τους χαλεπους καιρους αμεσα πληγεντες ψαχνουν εξιλαστηρια θυματα αντι να βγουν μπροστα κ να ξεσπαθωσουν εναντιον των πραγματικα υπευθυνων κ των παμπλουτων καρεκλοκενταυρων με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ για την καταλυση του Κοινωνικου Κρατους κ των δικαιωματων...

Βγαινουν κ κατηγορουν τους εκπαιδευτικους οτι ειναι λεει υψηλομισθοι κ δεν πρεπει να μιλουν γιατι εχουν κ τις αδειες...

Αυτοι που τα λενε αυτα εχουν αναλογιστει οτι το 6ωρο του δασκαλου αφορα αδιαλειπτη εργασια κ διαρκη αγωνια κ για τη γνωση των μαθητων κ για την ασφαλεια τους,χωρις διακοπη??Ειναι μερες που ουτε τουαλετα δεν προλαβαινεις να πας κυριολεκτικα.

...Εχουν αναλογιστει τι σημαινει νομικη ευθυνη για την ακεραιοτητα 30 περιπου ξενων παιδιων(κ στις εφημεριες 100+...)????

Συχνα οντες γονεις χανουν την υπομονη τους με το ενα δυο τρια παιδια τους ενω δεν ειναι λιγες οι φορες που μπορουν να τα απομακρυνουν με ενα "παιξε στο δωματιο σου",η βαζοντας τα μπροστα στην τηλεοραση κλπ...Ο δασκαλος καλειται να εχει υπομονη με 25 ταυτοχρονα,επιφορτισμενος με το καθηκον να διεκπεραιωσει μια υλη πολυ φορτωμενη κ χωρις το δικαιωμα να ξεσπασει οπως μπορει ενας γονιος.Παραλληλα γινεται κυματοθραυστης της αγωνιας κ των ιδιοτροπιων ενιοτε καθε γονεα κλπ...

Οσο για το μισθο...Ο ιδιωτικος αν διαπρεπει στη δουλεια του μπορει να αυξησει κ το μισθο του αρκετα ,ο δασκαλος ελαχιστα.

Επιπλεον για να αναρωτηθουν τι χρηματα βαζει ενιοτε ο εκπαιδευτικος απο την τσεπη ΤΟΥ για ν ενισχυσει τη διδασκαλια του???

Κ πως η εργασια του συνεχιζεται προετοιμαζοντας υλικο για τις επομενες παραδοσεις-διαδικασια συχνα χρονοβορα για οποιον θελει να κανει αξιολογη δουλεια??

Επιπλεον ο δασκαλος ειναι απο τους πιο σκληρα φορολογουμενους...

Οσο για την Πασραπαιδεια ευθυνονται κ οι γονεις,που σπευδουν ηδη απο το Δημοτικο να φορτωνουν τα παιδια τους με εξωσχολικα μαθηματα...


Από Ελλη Δ. Εκπαιδευτικος Α/βαθμιας εκπαιδευσης

ΟΤΑΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ,ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ !!!


Με το να ζητουν το αιμα μας μερικοι μη νομισουν οτι θ σταματησει η δικη τους αφαιμαξη...

Θυμιζουν το ανεκδοτο που καποιος πενητας παραπονιοταν που ο γειτονας του ειχε μια κατσικουλα γερη που τ χαριζε κατσικακια κ γαλα.Κ οταν ο Θεος του παρουσιαστηκε δινοντας του μια ευχη εκεινος ζητησε να...ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΟΤΟΝΑ.....Γι αυτο δεν εχουμε ελπιδα ως χωρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου