Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Αιμοδοσία Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας


Αιμοδοσία μελών Συλλόγου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου στα πλαίσια της ενίσχυσης του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας και της Τράπεζας αίματος του Συλλόγου, πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010 στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας από τις 8:30 – 13:00.
Έχοντας υπόψη τη μεγάλη ζήτηση αίματος, απευθύνουμε πρόσκληση-έκκληση σε όλους τους συναδέλφους, να στηρίξουν και να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους στην Τράπεζα αίματος του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας.
Θεωρούμε ως αυτονόητο ότι είναι αδύνατο μια τράπεζα αίματος που καλύπτει τις ανάγκες 1000 και πλέον οικογενειών εκπαιδευτικών να συντηρείται από 30-40 αιμοδότες. Επειδή δε τα τελευταία χρόνια η προσφορά αίματος είναι αντιστρόφως ανάλογη με τη ζήτηση, για να μη βρεθεί ο Σύλλογος στη δυσάρεστη θέση να μην μπορεί να καλύψει κάποια ανάγκη, καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν, είτε δίνοντας αίμα, είτε καλύπτοντας την απουσία των αιμοδοτών από τα σχολεία.
Σας υπενθυμίζουμε ότι οι εθελοντές αιμοδότες δικαιούνται διήμερη άδεια.
Παρακαλούμε επίσης όσοι θα προσέλθουν για να προσφέρουν αίμα να τηρήσουν τους κανόνες αιμοδοσίας (μη λήψη φαρμακευτικής αγωγής, αλκοόλ, διατροφή).
Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου