Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ντροπή και αίσχος! Ο εξευτελισμός των εκπαιδευτικών από το Υπουργείο Παιδείας συνεχίζεται!


Η κατάσταση πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο! Το Υπουργείο Παιδείας εμπαίζει τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους, τους υποβάλλει σε απίστευτα μαρτύρια και περιττά έξοδα και προκαλεί την οργή μας!
Μόλις μία μέρα μετά την ανακοίνωση των διορισμών των αναπληρωτών Νηπιαγωγών το Υπουργείο Παιδείας ανακάλεσε την απόφασή του! Στο σάιτ του Υπουργείου βγαίνει το μήνυμα "Α΄ Φάση Αναπληρωτών ΠΕ60-Νηπιαγωγών Σχολ. Έτ. 2010-2011 (07-09-10)
Το αρχείο «Α΄ Φάση Αναπληρωτών ΠΕ60-Νηπιαγωγών Σχολ. Έτ. 2010-2011» αφαιρείται καθώς διαπιστώθηκε τεχνικό πρόβλημα κατά τη ροή του προγράμματος. Η ροή του προγράμματος θα επαναληφθεί και οι προσλήψεις θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας".
Πόσο ακόμα θα μας εμπαίζουν; Πόσο ακόμα θα μας προσβάλλουν; Πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε;
Ούτε έναν διορισμό δε μπορούν να κάνουν χωρίς λάθη; Ούτε μια λίστα με ονόματα (που ο υπολογιστής ελέγχει κι όχι ανθρώπινος νους) δε μπορούν να βγάλουν χωρίς λάθη!
Έχουν καταλάβει ότι δεν είμαστε σακούλες με πατάτες; Έχουν καταλάβει ότι δεν είμαστε πιόνια και μαριονέτες; Έχουν καταλάβει πως μας χτυπάνε και πονάμε;
Ποιος και με ποιο τρόπο θα αποζημιώσει τους συναδέλφους που έσπευσαν σήμερα να πάνε στις περιοχές τοποθέτησής τους αν αύριο τους πουν ότι πρέπει να παρουσιαστούν αλλού;
Ποιος και με ποιο τρόπο θα μπορέσει να ηρεμήσει τις γυναίκες (σχεδόν όλοι οι Νηπιαγωγοί γυναίκες είναι) και τα παιδιά τους μετά από αυτή την ψυχρολουσία, μετά από αυτή τη λαχτάρα;
Ποιος και με ποιο τρόπο θα μπορέσει να αποκαταστήσει την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του Υπουργείου Παιδείας;
κ. Διαμαντοπούλου, παραιτηθείτε! Μόνο αυτό σας έχει απομείνει, αν θέλετε να διατηρήσετε όσα ψήγματα πολιτικής αξιοπιστίας σας έχουν απομείνει!
Όσο για τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες μου ένα έχω να πω : Μην ξεχνάτε αυτά που ζείτε σήμερα γιατί, αν τα ξεχάσετε και δεν κάνετε τίποτα, αύριο θα συμβούν πολύ χειρότερα!!!!
(Η Δ.Ο.Ε. ακόμα να βγάλει μια ανακοίνωση! Καληνύχτα, Δ.Ο.Ε.!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου