Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Η πρόκληση των Δημοτικών Εκλογών


Σε λίγες βδομάδες καλούμαστε να επιλέξουμε δια της ψήφου μας του πολίτες που θα μας εκπροσωπήσουν στα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια των νέων «Καλλικρατικών» Δήμων και Περιφερειών. Καλούμαστε να επιλέξουμε την ηγεσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα αντιμετωπίσει πολλά και δύσκολα προβλήματα και, μάλιστα ,εν μέσω της πιο σπουδαίας οικονομικής κρίσης που βιώνει η Υφήλιος μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο!
Στη πρόκληση αυτή δεν είναι απάντηση η αποχή, δεν είναι απάντηση η αποστασιοποίηση!
Η συμμετοχή και η ανάληψη ευθυνών είναι μονόδρομος για κάθε δημοκρατικό πολίτη αυτής εδώ της χώρας! Αν θέλουμε να βγούμε από το αδιέξοδο, πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας!
Προσωπικά δηλώνω «ΠΑΡΩΝ» και κατέρχομαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημάρχου Χαλκιδέων, κ. Αθανάσιο Ζεμπίλη.
Δεν είναι μόνο η κοινή πολιτική μου καταγωγή με τον κ. Ζεμπίλη, δεν είναι μόνο η συνύπαρξή μας σε διάφορες οργανώσεις ο λόγος που με έκανε να αποδεχτώ την πρόσκληση – πρόταση να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό του, είναι πάνω απ’ όλα ο κοινός μας στόχος και η θέληση μας να προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε για το καλό της περιοχής μας, για το καλό του Δήμου Χαλκιδέων!
Η πολιτική δεν έχει ανάγκη πια από «δεινόσαυρους της πολιτικής», από πολιτικάντηδες που διεκδικούσαν καρέκλες για να χτίσουν προσωπικά δίκτυα εξυπηρέτησης μωροφιλοδοξιών. Η πολιτική, ειδικά η τοπική αυτοδιοίκηση, έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα, από ανθρώπους με όραμα και γνώσεις (όχι όμως… παντογνώστες!), που αντιμετωπίζουν την πολιτική ως έκφραση δημιουργικότητας και προσφοράς, που συνδέουν την επιτυχία τους με τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών τους.
Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από ανθρώπους που θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι , που θα καταθέσουν το μεράκι τους για την ανάπτυξη του τόπου τους.
Στον αγώνα αυτό όλοι χωράμε, όλοι έχουμε θέση! Και να θυμάστε… το ταξίδι δεν τελειώνει στις 7 του Νοέμβρη, το ταξίδι αρχίζει στις 7 του Νοέμβρη! Η επόμενη μέρα θα είναι μέρα δουλειάς και ενότητας γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα, είναι κοινά και σημαντικά!
Πάμε να δώσουμε νέο παλμό το Δήμο μας, πάμε να χτίσουμε μια πόλη αντάξια των πολιτών της!

( πηγη: http://aftodioikisi.onned.gr/post/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%8E%CE%BD )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου