Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΝΟ.Δ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ : 36 Χρόνια Δημοκρατίας, 36 Χρόνια Νέας Δημοκρατίας


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟ.Δ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ
Βενιζέλου 32 (5ος όροφος) – Τ.Κ. 34 100
Τηλ.: 22210 89380
Fax: 22210 89380


Χαλκίδα , 4-10-2010


36 Χρόνια Δημοκρατίας
36 Χρόνια Νέας Δημοκρατίας

Σήμερα 4 Οκτωβρίου 2010 συμπληρώνονται 36 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος που αποκατέστησε τη Δημοκρατία στον τόπο, έδωσε στη χώρα δημοκρατικό Σύνταγμα και έβαλε την Ελλάδα στην Ε.Ε.

Με την ίδρυση της ΝΔ ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής, οραματίστηκε και εξέφρασε τη σύγχρονη Ελλάδα, εδραιώνοντας τη Δημοκρατία και χάραξε το σύγχρονο προσανατολισμό της. Τις αρχές και τις αξίες της παράταξης τίμησαν και όλοι οι αρχηγοί που τον διαδέχθηκαν.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη των μεγάλων και δικαιωμένων εθνικών επιλογών που βρέθηκε διαχρονικά στην πρωτοπορία της κοινωνίας, των αλλαγών των μεταρρυθμίσεων και των τομών που είχε ανάγκη ο τόπος για να πάει μπροστά.

Σήμερα, με πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά, οι Έλληνες εμπιστεύονται και πάλι τη Νέα Δημοκρατία για να βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα του Μνημονίου στα οποία μας οδήγησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Η 4η Οκτωβρίου δεν έχει μόνο επετειακό χαρακτήρα. Δεν είναι μόνο μέρα μνήμης. Είναι μέρα χρέους.

Η Νέα Δημοκρατία είναι πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την ανοδική πορεία και την ασφάλεια της χώρας μας. Είναι η μόνη δύναμη που διαθέτει την τόλμη να προχωρήσει στις διαρθρωτικές αλλαγές για τον απεγκλωβισμό των δημιουργικών δυνάμεων και την αναβάθμιση της ποιότητας Δημοκρατίας. Της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ Δημοκρατίας και ΟΧΙ της δημοκρατίας της Τρόικας και του Μνημονίου.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟ.Δ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου