Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ


Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Το εκπαιδευτικό λειτούργημα αποτελεί τη θεμέλιο λίθο για μια σύγχρονη, ανθρώπινη, δυναμική κοινωνία και σε εμάς πέφτει το βάρος της δημιουργίας αυτής της κοινωνίας που θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος.
Στο πλαίσιο αυτό έχουμε όλοι ανάγκη από ανθρώπους που δηλώνουν «παρών» στους αγώνες, «παρών» στις προτάσεις, «παρών» στη προσπάθεια μας να βελτιώσουμε το επίπεδο ζωής και εργασίας μας.
Από τα φοιτητικά μου χρόνια δήλωνα και δηλώνω «παρών» στις εκλογικές διαδικασίες, συμμετέχω ενεργά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Κλάδου και της κοινωνίας μας.
Από την πρώτη ημέρα της πρόσληψής μου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση συμμετέχω ενεργά στα συνδικαλιστικά δρώμενα στα πλαίσια του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μου, στα πλαίσια του Συλλόγου των Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας και του ΠΥΣΠΕ Ν. Εύβοιας, συμμετέχω στα ψηφοδέλτια της ΔΑΚΕ/ΠΕ Εύβοιας.
Απευθύνομαι σε εσάς που μου δώσατε τη δύναμη και με εκλέξατε Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, απευθύνομαι σε εσάς που με εκλέξατε αναπληρωματικό μέλος του ΠΥΣΠΕ Ν. Εύβοιας και σας ζητώ να μου δώσετε και πάλι τη δύναμη να σας εκπροσωπήσω στο ΠΥΣΠΕ Ν. Εύβοιας
Σας ζητώ να ανανεώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης και να ψηφίσετε το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ/ΠΕ Εύβοιας που με συνέπεια και ξεκάθαρες κουβέντες βρίσκεται πάντα δίπλα στο συνάδελφο, στους μάχιμους εκπαιδευτικούς, στους εργάτες της Παιδείας που την έχουν ανάγκη, ενημερώνοντας, δημιουργώντας, διεκδικώντας!

Στις προσεχείς εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια του Κλάδους μας η συμμετοχή και η ψήφιση της ΔΑΚΕ/ΠΕ αποτελεί μονόδρομο!

Μπλέτσας Χρήστος

Γενικός Γραμματέας Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας
Αναπληρωματικός Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ν. Εύβοιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου