Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Ανοιχτή Επιστολή


Εκλογές Αιρετών ΚΥΣΠΕ

ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΠΕ
π. Πρόεδρος Δ.Ο.Ε.
Υποψήφιος Αιρετός ΚΥΣΠΕ
με το ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
ΤΗΛ. 6974 750409
FAX: 210 3442287
e-mail: paligiannis@hotmail.gr

Συναδέλφισσα - συνάδελφε,
Πιστεύοντας ότι ανταποκρίθηκα στο ρόλο και τα καθήκοντα μου ως αιρετού στο ΚΥΣΠΕ, διεκδικώ και πάλι στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου την ψήφο σου και την ανανέωση της εμπιστοσύνης σου για να συνεχίσω:
• Να είμαι κοντά σου για την προάσπιση των δικαιωμάτων σου και τη στήριξη κάθε δίκαιου και νόμιμου αιτήματός σου.
• Να αγωνίζομαι με αποφασιστικότητα, συνέπεια και ευαισθησία για την ισονομία και την ίση μεταχείριση όλων των εκπαιδευτικών χωρίς διακρίσεις, περιφρουρώντας την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα του κάθε εκπαιδευτικού.
• Να αγωνίζομαι μαζί σου για την ουσιαστική αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης, την αναγνώριση και δικαίωση του έργου των εκπαιδευτικών.
• Να αγωνίζομαι ώστε το Συνδικαλιστικό Κίνημα των εκπαιδευτικών, ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή της βάρβαρης λιτότητας και του περιορισμού των ασφαλιστικών, συνταξιοδοτικών και εργασιακών δικαιωμάτων μας, να εγκαταλείψει το ρόλο του απλού παρατηρητή, να αλλάξει πορεία, και να αποκτήσει κύρος, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως ο ρόλος μου ως αιρετός εκπρόσωπος στο ΚΥΣΠΕ αποτελεί για μένα δοκιμασία και ύψιστη αποστολή μέσα από την οποία φιλοδοξώ να φανώ χρήσιμος στον καθένα χωριστά, στην εκπαίδευση και στην πορεία του Συνδικαλιστικού Κινήματος.
Σας ευχαριστώ.
Πάντα στη διάθεσή σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου