Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΗΜΕΡΙΔΑ : “ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ”»


Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ

ΘΕΜΑ : ΗΜΕΡΙΔΑ : “ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ”

Στα πλαίσια των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας διοργανώνουμε, με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Εύβοιας, Ημερίδα για την «Αγωγή στοματικής υγείας με τη μέθοδο βιωματικής μάθησης» με στόχο να ενημερώσουμε και να παρουσιάσουμε το αντίστοιχο εκπαιδευτικό υλικό της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας. Το υλικό του προγράμματος δημιουργήθηκε από τις Οδοντιατρικές Σχολές Αθηνών και Θεσσαλονίκης και έχει εγκριθεί από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Πρ. 5/12-2-08 και Πρ.7/2008) και το Υπουργείο Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ. (Αποφ. 54647/29-4-08).
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα στις 20 Οκτωβρίου 2010, ημέρα Τετάρτη από τις 17.30 έως τις 20.30 και στο χώρο του Αμφιθεάτρου του Νομαρχιακού Μεγάρου (επί της Λεωφ. Γ. Χαϊνά 93, νέο κτίριο).
Εισηγητές/τριες θα είναι οι :
• Καλαβρυτινός Μιχ. Οδοντίατρος, Γενικός Γραμματέας Εθνικής Επιτροπής Στοματικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας με θέμα: «Πρόληψη Στοματικής Υγείας».
• Στάππα Ματ. Οδοντίατρος, Διδάκτωρ ΕΚΠΑ, Πάρεδρος Αγωγής Υγείας Παιδαγωγικού Ινστιτούτου με θέμα: «Πρακτική Εφαρμογή προγράμματος Αγωγής Στοματικής Υγείας».
• Σκούρας Αντ. Οδοντίατρος, Συντονιστής του προγράμματος Αγωγής Στοματικής υγείας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Εύβοιας με θέμα: «Η σημασία της Στοματικής Υγείας και Υγιεινής και η εφαρμογή του προγράμματος σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Εύβοιας»
• Τζελφέ – Ανέστη Σωτ. Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Δ.Ε. Ν. Εύβοιας, με θέμα: «Η εφαρμογή του προγράμματος Στοματικής Υγείας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» και
• Καλαθέρη Μαγδαληνή Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Π.Ε. Ν. Εύβοιας με θέμα: «Τρως, μιλάς, φιλάς, γελάς : προτάσεις για την αξιοποίηση του υλικού της Στοματικής Υγείας από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση».
Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί θα παραλάβουν το υλικό του προγράμματος (βιβλίο και cd- rom) καθώς και βεβαίωση συμμετοχής. Όσοι εκπαιδευτικοί (όλων των ειδικοτήτων) ενδιαφέρονται παρακαλούνται να συμπληρώσουν την δήλωση που ακολουθεί και να την αποστείλουν με fax στο 2221077012, ή στο 2221073410 είτε με e-mail στο drastiriotites@dipe.eyv.sch.gr μέχρι και την Τρίτη 19/10/2010. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί δεν θα ενημερωθούν εκ νέου, διότι όλοι όσοι στείλουν τη δήλωση συμμετοχής θα μπορούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα.
Παρακαλούμε για την ενυπόγραφη ενημέρωση των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου