Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΤΔΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το τμήμα μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο λόγω του προβλήματος με τους αποσπασμένους σημαντικές αποφάσεις έπρεπε να ληφθούν ώστε να εξωτερικεύσουμε τους προβληματισμούς μας. Το πρώτο βήμα που συναποφασίστηκε ήταν η αναστολή των μαθημάτων από τους καθηγητές. Κάποιοι όμως αδιαφορώντας για το καλό του τμήματος και ενδιαφερόμενοι μόνο για τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα αποφάσισαν να θέσουν την σχολή υπό κατάληψη αφού άλλωστε αυτή είναι η μόνη τους πρόταση και με την λογική της «κατάληψης για την κατάληψη».
Την Πέμπτη 7/10 το τμήμα μας υπέστη άλλο ένα πλήγμα για τη δημοκρατία και την εύρυθμη λειτουργία του. Άλλη μια φορά που οι παρατάξεις ΕΑΑΚ, ΦΑΠΑ και ΑΓ. ΚΙΝΗΣΕΙΣ φανέρωσαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Ενώ λοιπόν το τμήμα τελούσε υπό κατάληψη συγκλήθηκε Δ.Σ. (Διοικητικό Συμβούλιο) το οποίο διακόπηκε φασιστικά από τραμπουκισμούς των καταληψιών (ΕΑΑΚ, ΦΑΠΑ, ΑΓ. ΚΙΝΗΣΕΙΣ) οι οποίοι ξεπέρασαν τα όρια της σχολής καθότι ανάμεσά τους βρισκόταν πολλοί εξωσυλλογικοί. Συγκεκριμένα ενώ η Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών ξεκίνησε να γράφει τα πρακτικά προπηλακίστηκε , την έσπρωξαν και έγινε προσπάθεια να κλαπούν τα πρακτικά του Σ.Φ. Στη συνέχεια τα πολιτισμένα και δημοκρατικά μέλη των ΕΑΑΚ, ΦΑΠΑ, ΑΓ. ΚΙΝΗΣΕΩΝ στοιχήθηκαν στην πόρτα του συλλόγου φοιτητών απαγορεύοντας την έξοδο των μελών του Δ.Σ. από την αίθουσα. Μετά από αρκετούς διαπληκτισμούς επιτράπηκε !!! στα μέλη του Δ.Σ. να αποχωρήσουν.

Κάποιοι έχουν μπερδέψει την ελευθερία με τον φασισμό.
Κάποιοι θεωρούν τη σχολή μαγαζάκι τους.
Κάποιοι εκτίθενται ανεπανόρθωτα απέναντι στους φοιτητές.

Σας ευχαριστούμε για την ελεύθερη διακίνηση ιδεών που μας προσφέρετε.


Με τιμή,
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ

(ΜΠΛΕΤΣΑΣ Κ. ΧΡΗΣΤΟΣ : ΔΑΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΠΙΤΙΣΣΕΣ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου