Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ : ΟΙ ‘’ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΛΑ’’ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!! ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 1-6-2011



ΟΙ ‘’ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΛΑ’’ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!! ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 1-6-2011
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Τελευταία, κάποιοι «επιτήδειοι» διακινούν σενάρια που λένε ότι με το νέο μισθολόγιο θα αποκατασταθεί η εις βάρος μας αδικία, αφαιρώντας αποδοχές από τα «ρετιρέ» για να τις δώσουν στους 21ους (21η θέση κατέχουμε εμείς οι εκπαιδευτικοί στον πίνακα των δημοσίων υπαλλήλων). Έχει κανείς την άποψη, συνάδελφοι, ότι το νέο μισθολόγιο ήρθε για να δώσει κι όχι για να πάρει και μάλιστα με τα νέα πρόσφατα μέτρα «σφαγής» των εργαζομένων; Όσο για διορισμούς τα λόγια είναι περιττά. Θα δουλέψουμε με όσους έχουμε και διορισμοί μονίμων και αναπληρωτών … με το σταγονόμετρο.
Πολλοί θα νομίσετε ότι μας κατέλαβε αντιπολιτευτικό μένος και γι’ αυτό τα μνημονεύουμε όλα αυτά ενόψει της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών της Τετάρτης 1 Ιουνίου 2011. Σας διαβεβαιώνουμε ότι σε καμία περίπτωση δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, γιατί όλοι «στο ίδιο καζάνι βράζουμε»…! Τα λέμε, γιατί το φαινόμενο των Γενικών Συνελεύσεων των 50 -70 εκπ/κών (σε σύνολο 950!!), δίνουν το δικαίωμα στην Υπουργό μας και στα «παπαγαλάκια» της να δηλώνουν ανερυθρίαστα για τις κινητοποιήσεις μας ότι: «η μεγάλη πλειοψηφία των εκπ/κών δε συμμετέχει σ’ αυτές επειδή αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα των μέτρων» τονίζοντας μάλιστα ότι «αυτοί (οι μη διαμαρτυρόμενοι) είναι οι συνεργάτες της…».
Είναι έτσι συνάδελφοι όπως τα λέει η Υπουργός μας;
Αν δεν βγούμε από την αγωνιστική ραστώνη κι από τον εφησυχασμό που έχουμε περιέλθει, η κατεδάφιση όλων όσων αποκτήθηκαν με θυσίες κι αγώνες των εργαζομένων δε θα ‘χει τελειωμό. Για τα 103€ που ήταν εξασφαλισμένη η καταβολή τους σε 3 δόσεις κάναμε 42 ημέρες απεργία…! Τώρα που θέλουν να μας υποβάλουν στην επώδυνη «χημειοθεραπεία» του Μνημονίου μέχρι να μας φορέσουν το «ξύλινο παλτό» με την επιγραφή στην πλάκα που θα γράφει:
"Ω ΞΕΙΝ ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΠΑΣΟΚΟΜΝΗΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ. Ο ελληνικός λαός"

θ α μ ε ί ν ο υ μ ε ά π ρ α γ ο ι …;;;
ΑΥΤΟΙ αδειάζουν τις τσέπες μας…
ΕΣΕΙΣ γεμίστε την αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου